Absolvire de facultate

Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor Timisoara
Studentii economisti au sarbatorit absolvirea la Opera

Cea mai importanta zi din viata! Sute de studenti la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest s-au adunat astazi la Opera din Timisoara pentru a aniversa absolvirea celor trei ani de studiu. Chiar daca viata de student este piperata de multe ori cu chefuri si distractie, pe ultima suta de metri, tinerii absolventi spun ca ultimul an de studiu a fost unul de foc, in care s-au maturizat si au inceput sa se gandeasca serios la viitor.
Astazi a fost, pentru multi dintre ei, ultima zi petrecuta cu colegii si profesorii, inaintea examenului de licenta, care va avea loc in perioada urmatoare. Chiar daca nu s-au vazut cu patalamaua la mana inca (nu si-au primit inca diplomele de absolvent, intrucat mai au un hop de trecut), studentii au fost foarte emotionati, frumosi si eleganti, cand au participat la evenimentul festiv.
Inca din jurul primelor ore ale diminetii, in fata Operei se adunasera zeci de studenti imbracati in robe si toci, care atrageau atentia si starneau nostalgia celor care mergeau grabiti spre serviciu. La ora 9,15 toata lumea - studenti, parinti si rude, profesori - era deja in sala Operei, care a devenit neincapatoare si sufocanta pentru sutele de oameni stransi acolo.