Sute de feluri de vin, unele în premieră națională, vor fi expuse și degustate la a XIV-a ediție VINVEST.
Cel mai mare eveniment dedicat vinului și unul dintre cele mai vechi
și de tradiție evenimente din România, Salonul Internațional de Vinuri
din Timișoara – VINVEST ediția a XIV-a, va avea loc în perioada 31
martie – 2 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, ocazie cu
care iubitorii de vin pot alege și degusta aproape 300 de feluri de vin.
Programul Salonului Internațional de Vinuri din Timișoara VINVEST ediția XIV - 2017
VINERI, 31 martie
12:00 - Deschiderea oficială a evenimentului
13:00 - Cramele Miniș - Degustarea vinului roșu, alb și roze, asociat cu preparate de brânză, fructe, etc.
14:00 - Vinuri de Măcin - Degustare special vin alb asociat cu peștele
15:00 - Degustare special vin roze asociat cu salatele
17:00 - Wine Studio – Discuții privind oportunitățile turismului vitivinicol, alături de Vincon România și Domeniile Sâmburești.
18:00 – Show gastronomic susținut de elevii Colegiul “F.S. Nitti” Timișoara
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.
SÂMBĂTĂ, 1 aprilie
12:00 - Decernarea Medaliilor obținute la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST
13:00 - Pentru profesioniști - Degustarea vinurilor medaliate la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST
14:00 - Crama Hermeziu - Lansarea gamei de vin Vladomira
15:00 - Domeniile Anastasia - Degustarea vinului cu mass media, cu tematică, cele mai recomandate vinuri pentru Paște asociate cu preparate gastronomice
16:00 - Vinul pe înțelesul tuturor: exploatații certificate eco - SCDVV Bujoru – Merlot Ecologic
17:00 - Wine Studio – Turism vitivinicol: Crama Hermeziu, Domeniile Anastasia, Cotnari
18:00 - Lansare carte MIHAIL GĂLĂȚANU
19:00 – Show gastronomic susținut de elevii Colegiul “F.S. Nitti” Timișoara
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.
DUMINICĂ 2 aprilie
12:00 - Degustare special vin roșu asociat cu carnea de vânat
13:00 - Degustare distilate asociate cu produse tradiționale
14:00 - Degustare de cidru asociat cu produse de patiserie
15:00 – Decernarea premiilor pentru echipele showurilor gastronomice
16:00 - Premii cu bilet de intrare - Tombola vizitatorilor cu invitații – Tombola jurnalistului
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.
VINERI, 31 martie
12:00 - Deschiderea oficială a evenimentului
13:00 - Cramele Miniș - Degustarea vinului roșu, alb și roze, asociat cu preparate de brânză, fructe, etc.
14:00 - Vinuri de Măcin - Degustare special vin alb asociat cu peștele
15:00 - Degustare special vin roze asociat cu salatele
17:00 - Wine Studio – Discuții privind oportunitățile turismului vitivinicol, alături de Vincon România și Domeniile Sâmburești.
18:00 – Show gastronomic susținut de elevii Colegiul “F.S. Nitti” Timișoara
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.
SÂMBĂTĂ, 1 aprilie
12:00 - Decernarea Medaliilor obținute la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST
13:00 - Pentru profesioniști - Degustarea vinurilor medaliate la Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST
14:00 - Crama Hermeziu - Lansarea gamei de vin Vladomira
15:00 - Domeniile Anastasia - Degustarea vinului cu mass media, cu tematică, cele mai recomandate vinuri pentru Paște asociate cu preparate gastronomice
16:00 - Vinul pe înțelesul tuturor: exploatații certificate eco - SCDVV Bujoru – Merlot Ecologic
17:00 - Wine Studio – Turism vitivinicol: Crama Hermeziu, Domeniile Anastasia, Cotnari
18:00 - Lansare carte MIHAIL GĂLĂȚANU
19:00 – Show gastronomic susținut de elevii Colegiul “F.S. Nitti” Timișoara
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.
DUMINICĂ 2 aprilie
12:00 - Degustare special vin roșu asociat cu carnea de vânat
13:00 - Degustare distilate asociate cu produse tradiționale
14:00 - Degustare de cidru asociat cu produse de patiserie
15:00 – Decernarea premiilor pentru echipele showurilor gastronomice
16:00 - Premii cu bilet de intrare - Tombola vizitatorilor cu invitații – Tombola jurnalistului
Pe parcursul zilei va fi organizată și tombola orei, care va avea ca premiu câte o sticlă de vin.