Singur Acasa...petrecerea saptamanii la Eliana Club Timisoara

Un film care a inspirat generatii intregi de copii sa faca cele mai ingenioase capcane. Eliana Club, locatie de petreceri pentru copii, a organizat in incinta un eveniment unic, pe baza ideii filmului Home Alone 1.


Toate activitatile desfasurate de Eliana Club au caracter distractiv dar si educativ, incercand sa ofere copiilor un mod placut de activitati creative pentru dezvoltarea personala.
Aceste petreceri pentru copii organizate de Eliana Club sunt deschise tuturor ingerasilor, pe grupe de varsta, in functie de tema si activitatile pregatite. Copiii pot beneficia de ingeniozitatea animatorilor Eliana Club si cand este vorba de ziua lor de nastere.
Echipa Eliana organizeaza si petreceri aniversare pentru copii in locatia proprie sau la locatia indicata de client.


Despre ,,Familia Eliana,,

- After school Eliana - locul in care suntem siguri ca fiecare copil va gasi atmosfera ideala pentru a se dezvolta ca persoane. La noi copiii se pregatesc sa devina oameni extra-ordinari, oameni capabili sase descurce in viata tumultoasa pe care o traim.

- Eliana Club - un loc pentru toata familia: loc de joaca, pictura, muzica, dans, teatru, concursuri, ciocolata, baloane de sapun, si mai ales sa fie lasati sa se comporte ca niste copii.

- Cursuri de judo pentru copii - predate de campionul mondial Sensei Dan Pandur

Eliana Club Timisoara
Strada Mures, nr. 39 A
Telefon: 0733406623, 0757356499
Web: http://www.elianaclub.ro/