Intalnire cu Dr. Avisek Majumdar

Restaurant Bio Fresh din Timisoara va invita in data 27.06.2013 ora 19:00 va invitam la o intalnire cu Dr. Avisek Majumdar care va tine o prelegere despre Ayurveda si hrana ayurvedica.


Avisek Majumdar s-a nascut in India, pe 29 decembrie, 1980.
A absolvit cursul Yoga Teachers Training Course la Ashramul International Sivananda Yoga Vedanta Dhawantari, Neyyerdam, Kerala, India si cursul de masaj Ayurvedic.
Si-a obtinut diploma in Studii yoghine, Bihar Yoga Bharati, Ganga Darshan, Munger, Bihar, India.
Are o diploma in Reflexologie thailandeza obtinuta la Scoala de masaj thailandez din Chiang Mei, Hong Kong.
A lucrat ca si coordonator yoga la Indian Hotels Company Limited, Mumbai (Taj Hotel Resorts & Palaces) pentru toate spa-urile nationale si internationale ale hotelului Taj.
A condus workshop-uri pe Yoga ca terapie holistica si stil de viata holistic in India si a condus si un program de stress management bazat pe principii yoghine si ayurvedice pentru staff-ul grupului de companii Pacific Ace, Central, in Hong Kong.
A lucrat ca instructor yoga pentru copii la Tabara de vara pentru copii din Centrul International Sivananda Yoga Vedanta, Nayyerdam, Kerala, India.
A lucrat ca instructor personal de yoga pentru functionari din guvernul indian si pentru personalitati politice din New Delhi, India.
A lucrat ca instructor de yoga intr-o scoala publica din Delhi (R.K. Puram).
De asemenea, a condus un workshop de yoga organizat de Rotary Club International, Muzzafarpur. A oferit sedinte de yoga de grup pentru mentinerea sanatatii generale si diferite forme de meditatie pentru a gestiona stresul. De asemenea, a condus o sesiune interactiva si un workshop cu titlul "Aptitudini de gestionare a stresului si Yoga" pentru Ministerul Afacerilor Interne, Politia Delhi.
De asemenea, a predat yoga in Filipine, Maccau, Mauritius, Sri Lanka & Maldive.