Restaurant
Elite Catering din Timisoara va invita sa serviti in intervalul orar
13:00 - 16:00, de luni pana vineri meniul zilei la 13 lei.
Luni 21.01.2013:
- Ciorbă oltenească (400 ml)
- Gulaș unguresc cu carne de porc (300 gr)
- Chifle
Marti 22.01.2013:
- Borș Elite (400ml)
- Șnițel de pui cu susan (100gr)
- Cartofi copți cu smântână (200gr)
- Chifle
Miercuri 23.01.2013:
- Supă germană (400 ml)
- Steak (100 gr)
- Legume gratinate (200 gr)
- Chifle
Joi 24.01.2013:
- Ciorbă de varză (400 ml)
- Pui Elite (200 gr)
- Orez cu broccoli (100 gr)
- Chiflă
Vineri 25.01.2013:
- Ciorbă ardelenească (400 ml)
- Pulpă de pui pane (100 gr)
- Sote fasole verde (200 gr)
- Chifle.
- Ciorbă oltenească (400 ml)
- Gulaș unguresc cu carne de porc (300 gr)
- Chifle
Marti 22.01.2013:
- Borș Elite (400ml)
- Șnițel de pui cu susan (100gr)
- Cartofi copți cu smântână (200gr)
- Chifle
Miercuri 23.01.2013:
- Supă germană (400 ml)
- Steak (100 gr)
- Legume gratinate (200 gr)
- Chifle
Joi 24.01.2013:
- Ciorbă de varză (400 ml)
- Pui Elite (200 gr)
- Orez cu broccoli (100 gr)
- Chiflă
Vineri 25.01.2013:
- Ciorbă ardelenească (400 ml)
- Pulpă de pui pane (100 gr)
- Sote fasole verde (200 gr)
- Chifle.