Pietrele pretioase


Pietrele semipretioase se impart in doua categorii: minerale rare sau de origine organica. Anumite pietre semipretioase rare si puse in valoare intr o bijuterie deosebita au ajuns sa fie cotate la valori foarte mari. Chiar si familiile regale au inserat in bijuterii pietre semipretioase si pretioase de mare valoare, adevarate raritati.





Jocul de lumini si culori din pietrele pretioase si semipretioase tranforma o bijuterie din aur masiv intr o adevarata opera de arta. Valoarea bijuteriilor cu pietre semipretioase nu se pierde si nu scade niciodata, din contra isi sporeste valoarea.
Proprietatile chimice, culoarea, luciul, transparenta, taietura, forma, cristalizarea determina valoarea unei pietre pretioase sau semipretioase.
In concluzie daca mizati pe o bijuterie cu pietre semipretiase veti avea o bijuterie valoroasa, deosebita, unicat care isi sporeste valoarea permanent.
Casei de Bijuterii Noblesse ofera clientului, bijuterii si obiecte de podoaba lucrate din aur, argint, aur alb si alte metale nobile, impodobite cu pietre pretioase si semipretioase izvorate din comoara inestimabila a naturii, perpetuand peste veacuri acest mestesug, ridicandu-l la rangul de arta.
Va asteptam sa va convingeti personal la show-roo-ul nostru din strada Capitan Damsescu, nr. 40, de luni pana vineri intre orele 8:00 si 17:30 sau http://www.bijuterii-noblesse.ro/

tags: bijuterii Timisoara , Casa de Bijuterii Noblesse , verighete Timisoara