Meniul zilei pentru perioada 29.10-2.11.2012 poate fi servit la restaurant sau pregatit la pachet.
Luni 29 Octombrie 2012:
Ciorba de fasole verde
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola si orez salbatic
Ciocolata cu nuci si inghetata
Marti 30 Octombrie 2012:
Ciorba de fasole verde
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola si orez salbatic
Ciocolata cu nuci si inghetata
Marti 30 Octombrie 2012:
Ciorba de legume
Ciocanele picante cu cartofi prajiti si salata verde
Nudli cu pesmet
Miercuri 31 Octombrie 2012:
Ciocanele picante cu cartofi prajiti si salata verde
Nudli cu pesmet
Miercuri 31 Octombrie 2012:
Ciorba de cartofi cu afumatura
Carnaciori bavarezi la gratar cu varza calita
Strudel cu dovleac
Joi 1 Noiembrie 2012:
Supa de gaina cu teitei si rasol
Cotlet de porc la gratar cu cartofi aurii si salata de fasole verde cu usturoi
Teitei cu mac
Vineri 2 Noiembrie 2012:
Ciorba de pui a la grec
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mere si cartofi sote cu unt
Dovleac copt cu scortisoara
Carnaciori bavarezi la gratar cu varza calita
Strudel cu dovleac
Joi 1 Noiembrie 2012:
Supa de gaina cu teitei si rasol
Cotlet de porc la gratar cu cartofi aurii si salata de fasole verde cu usturoi
Teitei cu mac
Vineri 2 Noiembrie 2012:
Ciorba de pui a la grec
Pulpa de porc la cuptor cu sos de mere si cartofi sote cu unt
Dovleac copt cu scortisoara