Un weekend cu Zumba

Vineri am pornit in mini cantonamentul de Zumba organizat de Costi si Alin. Primul popas s-a facut la Buzias, unde ne-am intalnit cu fetele din trupa de la Buzias ce urma sa faca deplasarea cu noi.





Dupa cateva ore de mers, am ajuns la Pensiunea Cara din Poiana Marului (pe care nu o recomanda din cauza gazdelor lipsite de ospitalitate, care ne-au facut sa ne simtit ca un copil nedorit in familie)
Dupa cazarea in camere, gazda a venit si ne-a luat comanda pe o foaie ce vrem sa mancam (fara a avea un meniu la dispozitie sa vedem preturi) iar dupa ce am servit masa si a venit nota de plata am avut un soc la ce preturi ne-a tras. Pe langa ca se comportau ca niste frustrati, gazdele se pare ca-si propusese sa faca si jaf la drumul mare cu preturile la mancare. Dar sa lasam deoparte gazdele noastre frustrate si sa trecem la ale noastre lucruri placute.
La vreo 2 ore dupa ce s-a servit masa, s-a iesit la prima sedinta de Zumba, la care am luat parte ca si fotograf, iar la tura de la ora 22 am fost doar spectator.
Seara dupa Zumba ne-am adunat la o barfa mica toata trupa, iar de aici am intrat in rolul de baiatul ce asigura divertismentul si ofera trupei motive de zambit.
Aproape de rasaritul soarelui ne-am retras spre camere. urmand ca la pranz sa o luam de la capat cu Zumba.
Dupa lunga noapte, dimineata la mine a inceput undeva la ora pranzului, cand mai mult lesinat decat treaz m-am dus la piscina sa inot.
In paralel cu activitatea mea de lenes, fetele deja eram tinute in ritm de Costi si Alin si toata lumea se zbenguia pe muzica.
Dupa ce mi-am revenit cu somnul si am reusit sa privest spre zare, am pornit cu Alin sa cautam pensiune la care sa mancam, ca sa avem alternativa la fetele acre a gazdelor noastre. Spre bucuria noastra, la nici 50 de metri de noi era o pensiune ce avea un personal serviabil si primitor, care a reusit sa ne incante cu mancarea si primirea incantatoare cu care am fost intampinati.
Ziua a continuat cu alte 2 sedinte de Zumba pt. fete si multa leneveala din partea mea, iar seara tarziu ne-am reunit pt. dans si joc de mima. Zorile iar m-au surprins cu ochii deschisi, dar spre bucuria mea am reusit sa dorm mai mult, dar din pacate de aceasta data intr-o camera cu o saltea de parca era tambal
Duminica pe la ora 13:50 chiar inainte de terminarea sedintei de Zumba, gazdele noastre primitoare s-au evidentiat iar. Au venit la teren si ne-au comunicat ca la ora 14 se inchide pensiunea. Ne-am conformat cu zambetul pe buze si ne-am executat.
La predarea camerelor gazdele noastre iar am facut fete de constipati si au avut tupeul sa reproseze ca nu am mancat la ei, avand in vedere ca ei s-au aprovizionat special pt. noi. Deci de aici am dedus ca jaful era premeditat :))) Dar sa iei pe un gratat 20 de lei si el sa fie de maxim 100 de grame cu tot cu pesmet si ou pe el, sa se duca la ursi sa-i prosteasca.
In concluzie cantonamentul a fost unul foarte placut, Costi si Alin au fost niste profesionisti (poate asa dau si ei un suc ca-i laud) , fetele au fost de gasca, iar Pensiunea Cara din Poiana Marului nu o recomanda doar dusmanilor.















































































tags: Pensiunea Cara din Poiana Marului , Zumba