Ochelari de soare Polaroid

Citim o varietate de articole despre cat de importanta este protectia pielii impotriva razelor soarelui, ce tipuri de cosmetice trebuie sa folosim si cat de des. Insa, asemenea, pielii, nu trebuie ignorata protejarea ochilor impotriva radiatiilor ultraviolete (UV), care pot fi afectati in egala masura. Expusi la soare o perioada lunga de timp, ochii devin, conform specialistilor din optica, mai susceptibili in a dezvolta cataracta sau degenerescenta maculara o cauza importanta a orbirii.

Cum sa alegeti ochelari de soare?
Este foarte important sa stim ca nu toti ochelarii de soare ne protejeaza ochii impotriva razelor UV. Unele tipuri doar intuneca panorama prin intermediul unei lentile inchise la culoare.
Este indicat ca ochelarii de soare sa aiba un filtru UV de categorie cat mai ridicata si lentile polarizate. Lumina este formata din unde orientate in diverse directii. Undele verticale sunt utile ochiului uman, intrucat aceastea ne ajuta sa vedem, insa cele orizontale creeaza reflexia.
Lentila polarizata contine in partea interioara un strat polarizat, care nu permite undelor orizontale, nocive ochiului, sa treaca. Daca in plus prezinta si un tratament antireflex, ochelarii de soare cu lentile polarizate protejeaza ochii si se pot purta pe parcursul intregii zile asigurand o senzatie de siguranta si confort.
Un alt aspect important este faptul ca daca utilizati ochelari de soare polarizati condusul autovehiculelor este mult mai sigur. In trafic, un potential risc pentru evenimente nedorite este reflexia. Utilizand acest tip de ochelari de soare, conducatorii reactioneaza mult mai bine si mai repede.
Ochelarii de soare Polaroid detin lentile polarizate, care blocheaza 100% reflexia si asigura protectie impotriva razelor UVA, UVB si UVC, indiferent de model.
In cadrul magazinului online www.optica-vista.ro, gasiti noua colectie de ochelari de soare Polaroid 2012. Modele noi, design deosebit, aceasta colectie se potriveste oricarui tip de fiozonomie si de ce nu oricarei tinute.
Nu ratati discount-ul de 20% la ochelarii Polaroid atat la colectia 2012, cat si la colectia 2011. Promotie valabila pana in 31.03.2012.