Purificatoare de aer in Timisoara

Firma Adaco Pro-Tim comercializeaza purificatoare de aer in Timisoara din gama Sharp la preturi promotionale.

Purificatoarele de aer cu tehnologie Plasmacluster de la SHARP sint recomandate in domeniile HoReCa, Fabrici de alimente / medicamente, Locuinte, Institutii Medico-Sanitare sau Institutii Publice.

Tehnologia SHARP de generare a ionilor Plasmacluster asigura, prin patrunderea acestora in toate zonele camerei o purificare completa, eficienta si rapida a aerului.

De ce este nevoie de purificatoare de aer? Pentru a reduce pulberile in suspensie cu 60%; dioxidul de azot (din fumul de tigara) cu 90% sau dioxidul de sulf (din fumul de tigara) cu 100%.

De asemenea densitatea de bacterii, ciuperci, mucegaiuri este redusa cu 99%. Aceste date reies din analizele efectuate de Institutul de Sanatate Publica Bucuresti, care de asemena a eliberat aviz sanitar pentru acest echipament.

Principalele avantaje la purificatoarele de aer:
- curata fiecare colt al incaperii prin reactii chimice controlate si NU ridica aerul, neantrenind praful;
- intretinere usoara; consumabile ieftine si cu interval de schimb mare;
- consum de energie foarte scazut (max. 55 W, mai putin ca un bec cu incandescenta!); timer incorporat;
- montare usoara in plan orizontal sau vertical; Poate fi deplasat dintr-o incapere in alta, fiind usor manevrabil. NU necesita tubulatura pentru functionare.
- design modern si placut, care se integreaza aromios atit in locuinte, cit si in spatii publice.
- este prevazut cu urmatoarele tipuri de filtre: HEPA pentru praf, de carbon activ impotriva mirosurilor, iar filtrul de apatita este antibacterian.
- 4 trepte de ventilatie; alimentare la reteua de 220V / 50 Hz;
- dimensiuni / greutate: 572 x 415 x 238 mm / 9 Kg.