Cursuri de dans latino in Timisoara

All Dance organizeaza cursuri de dans latino si de societate in Timisoara, pentru toate varstele.
Clubul de dans este condus de d-l Pupaza Alin fost dansator profesionist, care promoveaza cursuri de dans, in diferite locatii din judet Timis is Timisoara, participand la numeroase evenimente culturale si aducand sute de cursanti alaturi de noi pe parcursul acestor ani.

Am pornit la drum cu dorinta de a face ceva bun pentru ca noua generatie sa descopera placerile dansului chiar daca este vorba de distractie, de competitie, sau pur si simplu, de sansa de a fi aproape de prieteni. Am continuat cu grupe numeroase de copii formand perechi de competitie.
Ne adresam mirilor&mireselor, adolescentiilor, adultiilor si parintiilor pentru copii lor, celor ce stiu ce vor si doresc sa se dezvolte, sa evolueze prin dans pentru ca dansul este un mijloc de comunicare, dar este mult mai mult de atat – o poezie plina de metafore desenata ambitios si cu atentie pe o muzica bine aleasa; dansul este chiar un mod de viata pana la urma.
Expresivitate, Tinuta, Miscari, Atitudine, Muzica - sunt doar cateva cuvinte prin am putea descrie dansul , o metoda de a elimina blocajele intre corp - minte - spirit, de a lasa deoparte grijiile cotidiene si de a incepe sa traim.

Cursurile de dans se desfasoara in intr-o sala amenajata recent avand o suprafata de 250 mp in incinta Liceului HENRI COANDA, pe B-dul Circumvalatiunii in spatele Politiei Rutiere.

Daca acum incepi sa descoperi tainele dansului sau ai decis sa inveti sa dansezi mai bine, noi te asteptam la ALL DANCE iar inainte de a va inscrie la cursurile noastre, pentru a va convinge de calitatea serviciilor, va invitam sa vedeti cu ochii vostrii cum se desfasoara lectiile de dans.

Cui ne adresam?

Cursuri de dans pentru copii in Timisoara

Clubul de dans sprtiv ALL DANCE are ca scop in desfasurarea acestor cursuri de dans pentru copii insusirea miscarilor de baza in dansul sportiv deoarece vârsta prescolara si scolara este considerata ca cea mai importanta, pentru acumulare de impresii puternice si pentru formarea de priceperi si deprinderi.
Tot ce invata la cursurile de initiere constituie o baza de pregatire pentru selectionarea si pregatirea lor pentru cursurile de avansati si performanta.
Copiii vor fi rasplatiti pentru munca lor pe parcusul unul an prin participarea la diverse spectacole si evenimente culturale.

Cursuri de dans pentru adulti in Timisoara
Ne adresam cu aceste cursuri de dans adultilor care in aceasta era a vitezei si a stresului doresc sa evadeze din aceasta lume zgomotoasa si sa se destinda intr-un mod cum nu se poate mai placut, celor pentru care sedentarismul nu este un mod de viata, celor care stiu ca exista viata dincolo de birou si calculator, celor care stiu ca arta de a dansa este una dintre cele mai eficiente tehnici de seductie dar mai ales celor care nu au niciun fel de experienta în dans, dar vor sa capete.
Corpurile si mintile noastre au nevoie de energie, de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica,toate acestea gasindu-si antidotul perfect in Dansul Sportiv

Cursuri de dans pentru miri in Timisoara
Se apropie marele pas din viata voastra, casatoria. Este normal sa va doriti ca marele eveniment sa fie cât mai deosebit, iar conform traditiei, dupa primirea invitatilor, tinerii casatoriti deschid dansul.
Primul vostru dans este un moment special de bucurie si sarbatoare ce va ramâne o amintire deosebita pentru tot restul vietii. Este un moment în care sunteti în centrul atentiei si va trebui sa va ridicati la înaltimea asteptarilor tuturor celor din jur.
Si ce poate fi mai frumos decât doi îndragostiti ce vor face împreuna primii pasi de dans? Acum acest dans poate fi mult mai mult decât un simplu “leganat”. Povestea voastra de dragoste poate fi depanata pe fundalul unei coregrafii originale.
Veti fi singuri în sala de antrenament, pentru ca antrenorul va lucra numai cu voi. Prin urmare, rezultatul va fi nu numai unul foarte bun, ci si foarte rapid.

Orar cursuri de dans

Cursurile de dans se tin de doua ori pe saptamâna, astfel:

Cursuri de dans pentru copii

Joi: 18-21 (avansati)

Sambata si Duminica: 11-14 (avansati)

Marti si Vineri: 17:00-19:00 (copii)

Cursuri de dans pentru adulti

Luni si Vineri: 20:30-22:30 (incepatori)

Marti si Vineri: 18-21 (avansati)

CURSURI DE DANS PENTRU MIRI SI DIFERITE EVENIMENTE se vor face dupa un orar personalizat!


Pupaza Alin
Telefon: 0767795952 / 0745495325
Email: alin.pupaza @ gmail.com