Restaurant de nunta in Timisoara?

Cautati un restaurant de nunta in Timisoara? Dupa ce criterii va ghidati ca sa gasiti un restaurant de nunta?

Programarea nuntii a devenit un ritual foarte complex, in care viitorii isuratei strabat orasul in lung si in lat pentru a se decide ce restaurant pentru nunta vor alege.
Personal consider ca locatia pentru nunta trebuie rezervata cu cel putin un an inainte de eveniment, ca daca nu ai sala s-a dus naibi toata treaba.
Dupa ce ai intrebat cunoscutii unde si-au organizat ei nunta, ai deja cateva repere si te duci sa vezi la fata locului ce si cum, ca sa vezi daca numarul de invitati care preconizezi ca vor participa la nunta incap in locatie.
O alta problema aparuta la restaurantele de nunta din Timisoara, este existenta pilonilor de sustinere amplasati chiar in zona de dans a locatiei.
Aici este o problema chiar foarte mare. Personal am intalnit cateva locatii unde am participat ca si invitat la nunta si am constatat ca invitatii nu se puteau desfasura la dans.
Inaltimea este un factor de luat in calcul, deoarece in momentul in care urmeaza sa fie aruncat buchetul miresei s-ar putea sa avem o dezamagire foarte mare.
Pentru a atrage cati mai multi clienti, restaurantele au inceput sa ademeneasca clientul cu diverse oferte, in care meniul de nunta ieftin este unul foarte generos, amenajarea salii este gratuite, iar la bauturi sunt la liber!
Spre exemplu restaurantul La Rousse iti ofera gratuit serviciile de foto+video+Dj, daca ai peste 130 de invitati, bautura nelimitata amenajarea salii in 120 de lei/persoana. Am impresia ca sunt singurii care ofera insurateiilor masa de prezidiu in forma de inima.

Ca si sfat propriu alegeti restaurantul de nunta dupa criteriile:
- seriozitatea restaurantului si a patronului
- amplasarea locatiei
- capacitate
- meniu (pret, continut)
- bonusuri ( bautura la liber, servicii de foto+video+Dj, decorarea salii si personal deservire)
- marimea ringului de dans
- arhitectura (am plasarea pilonilor de sustinere)
- dorinta PARTENERULUI!

tags: restaurant de nunta in Timisoara