Clinica de Bere in Galeria Real din Timisoara

Chiar de Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie, Clinica de Bere isi muta magazinul in Galeria Real 1 din Calea Aradului!

Pacientii Clinicii de Bere vor putea sa combine cumparaturile pe care le fac in Real Hypermarket cu aprovizionarea berilor preferate, Terapia Gold si Terapia Platin. In acelasi timp pot obtine informatii in magazinul Clinicii de Bere legate de procesul de fabricatie, materiile prime folosite dar si care sunt … indicatiile terapeutice ale berii Terapia!

In cursul lunii decembrie, Clinica de Bere va deschide magazinul numarul doi in Galeria Real 2, cel situat in Calea Sagului, iar la inceputul anului viitor cel de-al treilea magazin, in Galeria Real 3, cel situat in comuna Ghiroda, pe drumul spre aeroport. Planul de extindere al Clinicii de Bere pe segmentul de retail prevede deschiderea mai multor magazine de desfacere in Galeria Real din Arad, Oradea si Deva. Toate, in primul trimestru al anului 2012.

Noul program de functionare al magazinului Clinica de Bere din Galeria Real 1, din Calea Aradului, este zilnic intre orele 9.00-21.00, inclusiv sambata si duminica. Magazinul de pe strada Bogdanestilor nu va mai fi functional de la 1 decembrie 2011.

Clinica de Bere Timisoara este prima microfabrica de bere din Romania care produce bere nefiltrata si nepasteurizata, de cea mai inalta calitate.

Clinica de Bere produce si comercializeaza marcile inregistrate Terapia Gold si Terapia Platin.

www.clinicadebere.ro