Invitatie la Baby Vest Fest la prima editie

Baby Vest Fest, targul pentru bebelusi, prescolari, parinti si viitoare mamici va asteapta in perioada 13-16 octombrie in Timisoara la Hotel Arta, pe Calea Lugojului, nr. 30 (dupa iesirea din Timisoara spre Lugoj, la 300 m pe partea dreapta), la distractie si cumparaturi.

Parintii si viitoarele mame sunt asteptati cu numeroase oferte de produse si servicii: imbracaminte, incaltaminte, jucarii, dulciuri, articole pentru nou-nascuti, carti, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, produse alimentare si de igiena, carucioare, scaune de masina, centre medicale, banci pentru celule stem, servicii de baby-sitting, gradinite, societati bancare si de asigurari.
Copiii sunt asteptati sa se distreze impreuna cu personajele lor preferate din povesti la locurile de joaca special amenajate cu tobogane gonflabile, casute, balansoare si multe alte surprize. Picturile pe fata vor aduce zambet si culoare pe fetele copiilor iar ateliere de creatie, lucru manual, desen, pictura si modelaje ii asteapta pe cei mici sa isi descopere talentele .
Copiii se vor putea juca la minicircuitul de masinute radiocomandate, unde vor primi diplome de “cei mai buni piloti”.
La scena Baby Vest Fest vor avea loc in fiecare zi spectacole de teatru, dans, muzica si prezentari de moda.
Atat cei mari cat si cei mici sunt asteptati sa participe la concursuri si tombole cu premii substantiale. Concursurile “Vanatoarea de comori”, “Dragonul din Castel”, “Cauta Ursuletul Albastru”, “Ne dam cu parasuta”, vor aduce sute de premii tuturor copiilor participanti.
Medici specialisti si psihologi asteapta parintii la dialog in fiecare zi. In cadrul evenimentului, Nestle va invita un medic specialist pediatru care va raspunde tuturor intrebarilor legate de nutritie si nu numai. In plus, Ursuletul Nestle ii va distra si premia pe micutii participanti la acest eveniment, iar bebelusii vor putea sa serveasca din delicioasele preparate chiar la standul special amenajat.
Pentru ca vizitarea Baby Vest Fest sa fie cat mai placuta si confortabila, organizatorii au pregatit un spatiu de relaxare pentru parinti si standuri special amenajate pentru mame, unde vor putea schimba scutecele micutilor si vor putea alapta.
Parcarea este gratuita pentru vizitatori, iar autobuzele M30 si Express 4 vor avea o statie special amenajata la hotel Arta pe tot parcursul evenimentului.
Pe site-ul www.babyvestfest.ro veti fi tinuti la curent cu toate noutatile referitoare la eveniment.