Invitatie la International Student Week

International Student Week in Timisoara este un festival internațional dedicat studenților din întreaga lume și în fiecare an aduce în orașul de pe Bega un număr de aproximativ 200 de participanți, facând astfel din urbea noastră un important centru cultural al Europei.

Festivalul, singurul de acest gen din România, este de asemenea evenimentul cu cele mai mutle ediții din lume și cel mai mare din sud-estul Europei. Pe parcursul festivalului toți studenții au ocazia să își dezvolte anumite abilități, să cunoască culturi care mai de care mai diferite și nu în ultimul rând să lege prietenii de lungă durată.
Ediția de anul acesta marchează cel de-al optsprezecelea an de existență al ISWinT-ului, iar din acest motiv dorim ca presa timișoreană să ne fie alături la acest eveniment, cât și pe parcursul festivalului.
Avem plăcerea de a vă invita la evenimentele deschise publicului, din cadrul acestui festival:
- Luni, 18 iulie 2011, incepând cu orele 16:00, la Sala Mare a Teatrului Național Timișoara și a Operei Naționale Timișoara, Str. Mărășești, Nr. 2, va avea loc ceremonia de deschidere a festvalului.
- Miercuri, 20 iulie 2011 va avea loc o proiecție de filme, în care participanții vor încerca, prin intermediul acestor filme, să prezinte cele mai puțin cunoscute aspecte ale culturilor lor naționale. Evenimentul va avea loc incepând cu ora 22:00 și se va desfășura într-un cadru inedit, mai exact în parcarea dintre căminele 4C și 5C, din Complexul Studențesc.
- Sâmbătă, 23 iulie 2011, va avea loc parada ISWinT, care se va desfășura pe trasul: Complexul Studențesc – Corpul „Electro” al Universității „Politehnica” din Timișoara – Piața Revoluției – Piața Unirii - Centrul Comercial Iulius Mall. Pe tot parcursul paradei participanții si organizatorii, care vor merge cu torțe aprinse în mână, vor fi însoțiți de mototcicliștii de la Timișoara Bikers. De asemenea, va avea loc și un spectacol incendiar oferit de trupa Shadows.
- Vineri, 27 iulie 2011, în cadrul Centrului Comercial Iulius Mall, va avea loc festivitatea de încheiere a festivalului unde participanții vor prezenta produsele obținute în cadrul atelierelor de lucru

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu:
Florin VILCEA – coordonator ISWinT 2011
Tel: 0763 607 895
E-mail: florin@iswint.ro
Sergiu NICA – coordonator PR ISWinT 2011
Tel: 0754 423 343
E-mail: sergiu.nica@iswint.ro