Beneficiaza de oferta lunii iulie de la Dermocenter Timisoara

Dermocenter din Timisoara va propune o noua oferta la serviciile de infrumusetare oferite de salon. Pentru cei interesati, va asteptam sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre.

Microdermoabraziune.
Durata: 40 min
Tarif redus: 40 ron
Tarif normal: 60 ron
Mai ieftin cu: 20 ron

TRATAMENT PENTRU ACNEE TARDA (PIELE USCATA CU COMEDOAME)

Acneea tarda presupune o procedura de tratament speciala realizata cu ajutorul cremelor DMS atent combinate cu ulei de in nanoparticule, ulei de primule, lipozomi de drojdie , vitamina A nanoparticule si ulei de avocado.
Durata: 1h 45 min
Tarif redus: 140 ron
Tarif normal: 230 ron
Mai ieftin cu: 90 ron

TRATAMENT PENTRU PIELEA AFECTATA DE RAZELE SOLARE

Tipul de piele si gradul de arsura determina cu exactitate cantitatile de crema DMS si substante active care vor fi combinate : concentrat lipozomic, ulei de primule nanoparticule, extract de aloe vera, acid hyaluronic, D-pantenol, Terra Sana.
Durata: 1 h
Tarif redus: 80 ron
Tarif normal: 120 ron
Mai ieftin cu: 40 ron

TRATAMENT REGENERANT HIDRATANT
Durata: 40 min
Tarif redus: 70 ron
Tarif normal: 100 ron
Mai ieftin cu: 30 ron

MASCA REVITALIZANTA

Efectul de curatare si indepartare in profunzime a celulelor moarte de la suprafata stratului cornos ofera o placuta senzatie de revitalizare a pielii.
Acest lucru este posibil folosind amestecul substantelor active: extract de ceai verde ( efect revitalizant , stimulent pentru piele, actioneaza antiinflamator si antimicrobian), nanoparticule cu vitamina A ( ajuta la formarea colagenului si la regenerarea celulara), nanoparticule cu vitamina E ( protejeaza pielea si ajuta la formarea noilor celule), nanoparticule de coenzima Q10 (intensifica efectul vitaminei A si vitaminei E si ofera protectie impotriva razelor UV-A).
Inainte de aplicarea mastii se face o curatire si un peeling cu perle de jojoba.
Durata: 30 min
Tarif redus: 30 ron
Tarif normal: 40 ron
Mai ieftin cu: 10 ron

MASCA DE RELAXARE CU VITAMINE.
Durata: 30 min
Tarif redus: 30 ron
Tarif normal: 40 ron
Mai ieftin cu: 10 ron

MASAJ REVITALIZANT
Este un masaj ce se efectueaza cu creme DMS personalizate fiind indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului într-o functionalitate perfecta.
Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.
Durata: 1 h
Tarif redus: 35 ron
Tarif normal: 45 ron
Mai ieftin cu: 10 ron

Orice electrostimulare 15 lei
Electrostimulare 20 min (orice zona) + masaj anticelulitic 20 min - 25 lei.

www.dermocenter.ro