Invitatie la Zilele Leului 2011

Devenit deja o traditie, evenimentul « Zilele Leului » organizat de Mega Group - concesionar Peugeot pentru judetele Timis si Caras Severin - se va desfasura in perioada 1-3 iulie 2011 in Piata Victoriei din Timisoara.

Veti admira pe langa gama de autoturisme si autoutilitare Peugeot si noile modele recent lansate. Veti avea parte de foarte multe surprize… toate acestea sub patronajul Leului Pitou, amfitrionul evenimentului si personaj iubit de noi toti.
Din surprizele care va vor astepta in acest week-end la « Zilele Leului » se numara:
Noul Peugeot 508 –limuzina gamei ce reflecta noua expresie a marcii pentru segmentul mare. Cu noua generatie tehnologica, aspectul aerodinamic, rafinat si elegant,nivelul ridicat al calitatii percepute, confortul si manevrabilitatea deosebita, 508 combina excelenta cu emotia.
Noul Peugeot 308 face lift - incorporeaza subtil in noile sale linii codurile stilistice de ultima ora de pe piata. Pasind pe urmele lui 508, noul Peugeot 308 lanseaza tehnologia inovatoare e-HDi micro-hibrid si ultima generatie STOP & START, pe motorul de 1.6 litri HDi FAP 112 CP Euro 5. Aceasta oferta este disponibila pentru prima oara pe o cutie de viteze complet manuala .
Peugeot 207 CC - un coupé cabriolet cu un design elegant şi modern în perfectă armonie cu dorinţele dumneavoastra. Peugeot, inventatorul conceptului Coupé Cabriolet a adus modificări şi adaptări periodice fără a pierde din vedere acele elemente esenţiale ale spiritului unui CC. 207 CC reprezintă dovada vie a acestor evoluţii: linii elegante şi îndrăzneţe, motorizări performante, o ţinută de drum excepţională şi mult, foarte mult ... stil.
Peugeot 5008 – un MPV compact si spatios, ingenios si practic, gandit pentru a se adapta stilului de viata al fiecaruia
Peugeot 3008 – primul crossover de la Peugeot, dotat cu echipamente inovatoare care optimizează siguranţa pasagerilor şi sporesc plăcerea la volan.
De la eveniment nu vor lipsi vedetele deja consacrate ale marcii: irezistibilul 206+, continuatorul a ceea ce a fost legenda Peugeot 206, modelul Peugeot 207 devenit lider pe piata segmentului B din Europa cu peste 1.5 milioane de unitati vandute, noul Peugeot Partner in varianta combi - o solutie ingenioasa care combina modularitatea cu placerea de a calatori.
Gama de autovehicule utilitare va asteapta sub deviza deja cunoscuta : De la Profesionisti, pentru Profesionisti : Peugeot Partner furgon, Peugeot Expert si Peugeot Boxer – perfect adaptabile oricarei afaceri.
Ofertele comerciale nu se opresc aici: discounturi si oferte speciale- « Primii 1000 km circuli gratis », « Faci test drive si poti pleca la Spa in Ungaria », , participarea la Programul de Casare, finantari garantate, livrare imediata din stoc – toate acestea reprezinta argumente convingatoare pentru a fi alaturi de noi pe tot parcursul evenimentului « Zilele Leului »!
Iar pentru cei mici – si nu numai - surprizele se vor tine lant : sesiuni de face- painting ( totii copii vor deveni « leuti »), dans cu leul Pitou, baloane si multa, multa distractie.