Tentativa de salvare de la retrogradare

Meci decisiv pentru handbalistii lui Poli, in tentativa de salvare de la retrogradare. Alb-violetii primesc replica uneia dintre contracandidate, CSM Bucuresti.

Dupa patru esecuri consecutive, dintre care trei la o diferenta de un singur gol, iar un al patrulea, la Resita, survenit cu largul concurs al arbitrilor, timisorenii vor juca cu sabia lui Damocles deasupra capului.
O victorie cu nou-promovata din capitala ar mentine sperantele Politehnicii, in timp ce un esec i-ar salva pe bucuresteni si ar semna practic sentinta banatenilor.
Eugen Bota are la dispozitie intregul lot, iar jucatorii intampina jocul cu dorinta de a demonstra ca valoarea lui Poli este peste pozitia din clasament. La fel ca si banatenii, si CSM Bucuresti s-a intarit in pauza de iarna. Ionut Georgescu este cea mai importanta achizitie. Jucatorul are o medie excelenta de goluri in cele trei meciuri din retur - opt reusite.
Alb-violetii spera si in aportul publicului. Asta mai ales ca jocul se desfasoara sambata, de la ora 17:00, inaintea meciului de fotbal, dintre Poli si Steaua.