Targuri de adoptii pentru caini

Situatia cu care ne confruntam privind cainii care hoinaresc pe strazi, ne indeamna pe toti sa luam atitudine. Fie ca suntem iubitori de animale si incercam sa ii ajutam hranindu-i, fie ca ii gonim si ne e frica de ei spunand ca locul lor este in adaposturi, nu facem altceva decat sa ocolim rezolvarea problemei.

Astfel, in loc sa ne impartim in doua tabere ar fi mai bine sa colaboram si sa incurajam adoptiile.
Stim bine cate beneficii aduce un animal de companie in viata unei familii sau a unei persoane singure daca acesta este bine ales. Inainte de a aduce un caine in viata dumneavoastra trebuie sa gasiti raspunsul la mai multe intrebari printre care si cea legata de alegerea rasei. De ce nu un caine maidanez, caine care la origini are tot caini de rasa, caine care are o speranta de viata mai mare decat cei ce apartin raselor pure, caine care este mai rezistent la imbolnaviri, caine mai putin pretentios si poate mai putin aratos, dar cu siguranta mai recunoscator ca a fost salvat.
Dragostea si afectiunea unui caine nu tin cont de origini, rasa, marime sau culoare. Fiecare caine merita un stapan!
Petru toti cei care isi aleg cel mai bun prieten cu sufletul se vor organiza targuri de adoptii lunare unde vor fi adusi caini microcipati, deparazitati, vaccinati si sterilizati proveniti din adapostul de animale.
Acestea fiind spuse, va invitam in data de 26.03.2011, intre orele 10:00 – 12:00 in Piata Traian.