Poli Timisoara - Steaua Bucuresti, pe 2 aprilie

Derby-ul Poli - Steaua se joaca pe 2 aprilie. Liga profesionista de fotbal a programat cel mai important meci al etapei a 23-a sambata viitoare, de la ora 19:30.

Alb-violetii vor disputa trei partide oficiale, in numai opt zile. Dupa confruntarea cu bucurestenii, elevii lui Dusan Uhrin vor infrunta tot pe teren propriu Astra Ploiesti, intr-un joc programat miercuri, 6 aprilie, de la ora 16:00.Turul de forta al banatenilor se va incheia odata cu deplasarea la Sportul Studentesc. Meciul e programat duminica, 10 aprilie, de la ora 17:00.
Pana atunci, timisorenii s-au pregatit dupa un program normal, la stadionul Dan Paltinisanu. Vineri vor pleca spre Republica Moldova, unde, doua zile mai tarziu, vor infrunta Zimbru Chisinau, intr-un meci amical. Partida il va ajuta pe Dusan Uhrin sa clarifice o formula de baza pentru jocul cu Steaua, in care nu se va putea baza pe serviciile lui Zicu si Bourceanu.
Primul dintre cei doi are toate sansele insa sa acumuleze doua meciuri oficiale in urmatoarea saptamana. Asta daca va fi folosit de Razvan Lucescu in dubla cu Bosnia si Luxemburg. La echipa nationala, Poli mai trimite doi jucatori, Costel Pantilimon si Dan Alexa.