Targul de Primavara

Targul de Primavara organizat de Primaria Municipiului Timisoara, este la a patra editie.


Datorita succesului de care s-a bucurat si anul trecut, Primaria Municipiului Timisoara va organiza in perioada 8 aprilie - 2 mai 2011, a patra editie a Targului de Primavara, dedicata Sarbatorilor Pascale. Perioada a fost aleasa tinand cont de faptul ca anul acesta Pastele Catolic si de cel Ortodox sunt in aceeasi perioada.
In Piata Victoriei vor fi amplasate mai multe casute unde se vor comercializa oua incondeiate, cozonaci, pasca, flori, icoane, decoratiuni si ornamente de sezon.
Ca si anul trecut, pe platoul din fata Operei va fi amplasat un cuib urias cu oua colorate si iepurasi vii. De asemenea, vor avea loc diferite manifestari artistice pentru toti timisorenii.
Targul de Primavara se va de deschide oficial in data de 8 aprilie.
Comerciantii care doresc sa participe la Targul de primavara, pot depune solicitari in perioada 28 februarie-10 martie, la sediul Primariei Municipiului Timisoara, camera 12, la Centrul Consiliere Cetateni.
Solicitantii vor completa un formular pe care il vor primi de la camera 12, in momentul depunerii dosarului. Pe langa acest formular dosarul va mai cuprinde: copie xerox dupa actele firmei, lista cu produsele comercializate, fotografii ale produselor atat in format electronic cat si pe suport de hartie, fotografii cu casutele, in cazul in care comerciantul detine casuta. Dosarele incomplete vor fi descalificate!
Totodata, trebuie precizate detaliile tehnice referitoare la necesarul pentru buna functionare (curent electric, apa si altele). Cei care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitare Veterinare. Inaintea deschiderii Targului, comerciantii vor semna un contract prin care li se vor impune anumite conditii obligatorii: respectarea orarului de functionare intre 11-22, aprovizionarea numai intre anumite intervale orare, obligativitatea personalului de deservire de a purta ecusoane cu numele, iar denumirea firmei sa fie etalata la vedere, marfa expusa sa fie doar in perimetrul locatiei stabilite si nu pe mai mult de un metru in fata standurilor, pe domeniul public.