Oferta turism Turcia

Agentia RA-TURISM din Timisoara, oferta pentru TURCIA ca fiind destinatia perfecta pentru vara anului 2011, tuturor celor care doresc sa petreaca un concediu relaxant sau o vacanta de neuitat alaturi de prieteni sau membri familiei.


RA-TURISM ofera clientilor sai peste 300 de hoteluri in orasele din Turcia situate pe malul Marii Mediterane, prin 3 tour-operatori importanti in plan international: TEZ TOUR, NECKERMAN si THOMAS COOK.

Variantele economice de alegere a vacantelor sunt cele care se incadreaza in programele de EARLY BOOKING. Oferte de turism care contin reducerea de „early booking” de pana la 30% sunt valabile pentru rezervari facute pana in cursul lunilor aprilie si mai 2011, data exacta diferind in functie de hotelul ales.

Plecarile organizate cu chartere prin tour-operatorul TEZ TOUR se fac din orasele Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti, se efectueaza incepand din luna aprilie si pana la sfarsitul lunii septembrie 2011. O alta oferta interesanta dintre cele existente din acest an este cea oferita prin tour-operatorii NECKERMAN si THOMAS COOK, cu chartere cu plecare din Budapesta, oferindu-se transportul gratuit din Timisoara, in cazul rezervarilor prin programul de early booking.

Printre hotelurile deosebite din ANTALYA se numara KERVANSARAY LARA CONVENTION & SPA CENTER de 5 * cu pretul incepand de la 625 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul este situate la o distant de 9 km de aeroport si la 12 km de centrul orasului Antalya. Hotelul este este alcătuit dintr-un corp principal de 9 etaje şi 6 vile cu un nivel, iar design-ul este realizat în stilul hi-tech. Spatiul dimprejur ofera multa verdeata, meniurile sunt delicioase si serviciile de calitate.

Tot in Antalya, la categoria hoteluri luxoase se inscrie RIXOS LARES HOTEL de 5 * are pretul incepand de la 761 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul are plaja privata si este situat la 6 km de localitatea Lara si la 14 km distanta de aeroportul din Antalya. Acesta ofera o splendida priveliste atat asupra plajei unice, cat si asupra gradinilor care apartin hotelului. Detine spatii amenajate pentru SPA, piscine interioare si exterioare si terenuri destinate diferitelor sporturi.

In Kemer, ca lant hotelier spectaculos este lantul AMARA iar printre hotelurile sale deosebit este AMARA WING RESORT 5 *, cu preturi incepand de la 759 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul este situat la 55 km de aeroportul din Antalya. Construit în anul 2004, dispune de un corp de 4 etaje Main Bulilding (70% camere cu vedere la mare) si un corp Garden Area cu 4 etaje.
Deasemenea hotelul ofera servicii de calitate si se recomanda celor care prefera un sejur aproape de centre de distractie, precum si familiilor care doresc sa isi petreaca vacanteler cu copii.

Un alt hotel renumit in Kemer este CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 * avand preturi incepand de la 694 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul este situat la 56 km de aeroportul din Antalya, a fost construit din anul 2008 si este format dintr- un corp de 6 etaje. Hotelul nou-construit are imprejurimi ingrijite oferind servicii de calitate pentru turisti, detine spatii special amenajate pentru copii, servicii speciale de SPA. Hotelul se recomanda pentru orice categorie de turisti. Se recomanda pentru clienti de orice categorie.

O alta localitate situate la malul Marii Mediterane este Alanya. Printre cele mai renumite hoteluri situate in aceasta localitate se numara DELPHIN DELUXE RESORT 5 * avand preturi incepand de la 723 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul este situate la 30 km de Side, 32 km de Alanya si 90 km de aeroportul din Antalya. Hotelul dispune de restaurant acoperit si in aer liber, restaurant à la carte (bucatarie turceasca si mediteraneana), piscina acoperita si in aer liber, piscina pentru copii, servicii baby sitter, terenuri pentru diverse sporturi de sezon.

Printre hotelurile de top din Turcia se situeaza ADAM & EVE HOTELS 5 * avand preturi incepand de la 1020 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de Ultra-All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).
Hotelul este situat in Belek, la o distanta de 1 km de centrul orasului si 35 km de aeroportul din Antalya. Hotelul este alcătuit dintr-o clădire principală de 6 etaje şi 24 de vile cu cate un etaj fiecare. Un hotel al cărui design ajuta automat la formarea pertinenta despre cum ar trebui să se prezinte un hotel de lux.

Designul elegant şi efectul deosebit al culorii albe, al abundenţei sticlei şi al oglinzilor recomanda hotelul tinerilor si familiilor tinere. Un alt efect deosebit este oferit in acest hotel de jaluzele care ilumineaza camera cu ajutorul unei telecomenzi, in functie de dorinta fiecaruia.

Pe langa aceste hoteluri de top, prezentate mai sus, printre varietatea hotelurilor pe care o ofera o destinatie complexa precum TURCIA, se pot gasi cu usurinta hoteluri deosebite cu servicii de calitate, de categorii de 3*, 3*+ si 4*, avand preturi incepand de la 331 euro/persoana/loc in camera dubla/ 7 nopti, in regim de All-Inclusive (pretul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport si cazarea in regimul specificat).

RA Turism Timisoara - www.raturism.ro

tags: oferta turism