Martisoare Mesterite la Sannicolau Mare

Va supunem atentiei evenimentul Martisoare Mesterite ce va avea loc la Sannicolau Mare in data de 26 Februarie 2011, incepand cu ora 15.00.


In cadrul acestui atelier tineri cu varsta cuprinsa intre 10 si 18 ani vor avea ocazia sa descopere farmecul martisoarelor facute de mana. Vom lucra cu pasta pilomerica (cunoscuta si sub numele de Fimo sau Cernit).
Scopul acestui eveniment este de a incuraja socializarea face-to-face a tinerilor si apartenenta la grup, intr-un cadru pozitiv si creativ.
La atelier si-au anuntat deja prezenta un grup de 10 elevi de clasa a 8-a de la scoala generala din Tomnatic. Insotiti de diriginta lor, dna Livia Basista, copiii sunt curiosi sa descopere atat modelajul in pasta polimerica cat si orasul Sannicolau Mare si tinerii de aici, deoarece majoritatea isi vor continua studiile la Liceul Teoretic din oras.
Consideram laudabila initiativa d-nei Livia Basista de a facilita astfel trazitia elevilor sai, de la scoala generala la liceu si integrarea lor intr-un mediu nou.
Manifestarea este inedita prin materialele de lucru propuse pentru martisoare si speram ca tinerii din Sannicolau Mare sa descopere bucuria lucrurilor simple, facute impreuna.

Detalii:

* Tema: Martisoare Mesterite – facute de mana din pasta polimerica
* Data: 26 Febr 2011, orele 15.00 – 17.00
* Locatia: Sediul ATPD (langa strandul termal) – Str. Ion Stamate 4, Sannicolau Mare
* Participarea: se face pe baza de inscriere (in prealabil) la e-mail: camelia@a-tent.ro sau tel. 0723.049.584
* Taxa: 20lei/pers – acopera toate materialele necesare pt martisoare, apa, suc.
* Info web: http://www.a-tent.ro/
* Blog http://cameliaminisan.blogspot.com/2011/02/martisoare-mesterite-sannicolau-mare.html