Concerte Proconsul la Timisoara

Vineri, 18 februarie, de la ora 22.00, in Railly Cafe (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 71), va fi celebrata traditionala sarbatoare romaneasca a dragostei, Dragobetele.


Organizatorii promit un super concert, cu pisele care au consacrat trupa. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0749.162.486.
Cel de-al doilea concert va avea loc duminica, 20 februarie, de la ora 18.00, la biserica Agape (Calea Aradului, nr. 15A). Acesta este primul concert sustinut de trupa Proconsul intr-o biserica din Timisoara, dupa anuntul facut de Bodo, liderul trupei, prin care anunta ca a aderat la o confesiune crestina neoprotestanta. In cadrul concertului din biserica Agape, Bodo si colegii sai vor interpreta si cantece cu un mesaj religios. Intrarea se face pe baza de invitatie, care se poate procura de la secretariatul bisericii, contra sumei de 5 lei. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0256200280. Trupa Proconsul a luat fiinta in anul 1999, prin schimbarea denumirii fostei trupe „Take five". Piesa care i-a consacrat a fost single-ul „De la rusi".