Au debutat cu victorie in 2011

Poli Timisoara a jucat sambata seara primul meci din acest an pe teren propriu cu Gaz Metan Medias. Era primul meci pentru antrenorul Dusan Uhrin de la revenirea sa in orasul de pe Bega.

Asa cum ne-am obisnuit cu mentalitatea jucatorului roman de a da tot din el la venirea unui nou antrenor la echipa, pentru al impresiona si a-si asigura locul de titular, speram sa vedem echipa timisoreana dominand acest meci de la un capat la altul.
Dar na fost sa fie asa. Polistii aratau ca un grup amortit si epuizat, ne reusind sa concretizeze prea multe atacuri a poarta adversa.
Singurul sut expediat pe spatiul portii de banateni in prima parte i-a apartinut capitanului Dan Alexa in minutul 17, acesta fiind retinut, de langa bara, de Plesca.
Si Axente a aparut la finalizare, cu sase minute inainte de pauza, sutul sau din unghi ocolind poarta de putin.
Dar cea mai mare ocazie de gol a reprizei le-a apartinut oaspetilor, sutul trimis pe coltul scurt de Markovic, in minutul 35, fiind respins de Pantilimon.
Dupa aceste ratari meciul si-a reintrat in ritmul slab, pana la sfarsitul primei repriza doar in peluza suporterilor s-a vazut spectacol.

Articol complet pe: POLI TIMISORA