Banc-Fest Level 3

Banc-Fest Level 3 continua traditia celui mai cunoscut concurs de bancuri din Timisoara. De data aceasta in casa noua: Porky’s Timisoara (Str. Lascar Catargiu, Nr. 2 – Complexul Studentesc, in spate la May Day), vineri, 28 ianuarie 2011, de la ora 20:00.


Biletul de intrare 10 Lei. La fel de neconventional si interactiv, cu bancuri si mai alese, asigurand pentru fiecare o portie sanatoasa de ras si o atmosfera relaxanta. Te surprindem cu premii si ’’ne dam peste cap ca sa-ti facem pe plac".
Te gandesti: "Sunt meserias in a spune bancuri de calitate!!!!"…E clar…Modest nu esti! :-p …Dar tu esti ceea ce cautam!!! Inscrie-te in concurs si fa praf concurenta!! Unul dintre voi va castiga 200 RON, bani de buzunar!!!
Iar daca ti se pare ca te prinde mai bine un loc in public, noi iti punem la dispozitie o masa la care sa stai alaturi de prietenii tai. Democratia Banc-Fest iti da ocazia sa-ti votezi favoritul. Daca vrei sa pleci cu un premiu acasa, pregateste si tu un banc!!
Din pacate, nu poti veni de acasa cu scaunelul sau cu lada de bere pe care sa stai , asa ca fa-ti rezervare din timp! Doar asa poti participa la eveniment!!
De criza nu te putem scapa, dar cu siguranta te vom binedispune!!
Daca nu te-am convins, cauta Banc-Fest pe Facebook!!!!
Informatii si rezervari:
0740.025.249 – Alexandra bancfest@yahoo.com
0749.141.703 – Marius

0721.238.611 – Tibi

… Ar fi pacat ca acest eveniment sa nu ajunga la toti prietenii tai!