Targul de Iarna - a IV-a editie

Expo Timisoara International continua seria manifestarilor expozitionale dedicate sarbatorilor acestui anotimp cu Targul de Iarna, aflat la cea de-a IV-a editie.


Primitoarea locatie a parcarii supermagazinului Billa, din cartierul Circumvalatiunii, va gazdui intr-un cort incalzit dar si in spatii in aer liber cca 50 de firme din principalele zone economice ale tarii alaturi de cateva din Ungaria.
Intr-un decor adecvat, sarbatoresc, expozantii vor astepta miile de vizitatori sa cumpere din standuri produseca: imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, blanarie, carti, dulciuri, gablonturi, cosmetice, aranjamente specifice sarbatorilor, produse alimentare din Ungaria etc.
Oferta expozantilor este generoasa calitativ si cantitativ iar preturile sunt facute ca produsele sa se vanda in mari cantitati.
Ramanem cosecventi, ca si organizatori, sa ne manifestam si de aceasta data respectul fata de vizitatori oferind zilnic produse prin tombola instant dar si vouchere pentru cumparaturi la gazdele expozitiei: Billa Circumvalatiunii.
Premiul cel mai consistent va reveni prin tragere la sorti, in ultima zi si ora a targului, unui norocos care va beneficia de un bilet la Revelionul 2010-2011 de la CRAFT.
Dupa amiezile Mos Craciun va fi prezent oferind dulciuri copiilor.
Programul targului este zilnic intre orele 10-20, duminica 10-18, pretul unui bilet de acces este de 2 lei cu multiple intrari pentru ziua cumpararii acestuia.