Drumul spre paradis

Duminica dupa-masa am pornit toti patru spre aeroportul din Timisoara.
Vremea era frumoasa, chiar iesise soarele, motiv pentru care nu ne faceam probleme ca vom intampina vreo problema in a decola spre concediul exotic.


Dupa o asteptare de 20 de minute la predarea bagajelor, am trecut de controlul corporal si indata primim vestea ca decolarea avionului Wizz Air se amana cu 20 de minute.
Timpul se scurge si in cele din urma suntem imbarcati in 2 autobuze si transportati la scara avionului.
Aflam ca biletele nu au loc rezervat, iar daca vrem sa stam cat de cat mai aproape toti, trebuie sa ne miscam cu talent si viteza.
La acest capitol Sorin este Speedy Gonzales, care reuseste sa rezerve 4 locuri din doua miscari.
Incepe decolarea si dupa nici 20 de minute deja incep sa sforai.
Cu putin timp inainte de aterizarea in Madrid ma trezesc. In timp ce incepe debarcarea pasagerilor privesc prin geam si observ cum doi carausi de bagaje arunca de zori geamantanele, fara sa le pese ca se poate deteriora ceva in ele. Nesimtire tipica spaniola.
Dupa controlul pasapoartelor ne ducem sa ridicam bagajele. Din pacate geanta mea a avut de suferit , fiind avariata serios, desi era nou nouta.
Ma prinde foamea si dau atac la sandwich-urile lui Sorin. Pana sa sesizeze ceva, deja mancasem doua. Fara sa exagerez, cred ca au fost cele mai bune mancate anul asta. Poate si din cauza ca erau luate prin ,,surprindere''.
Escala in aeroportul din Madrid urma sa dureze 4 ore. Timp suficient cat sa mai dorm putin, ca doar am mancat si chef sa vizitez magazinele nu aveam.
Odihna mi-a fost intrerupta de un agitat de copil, ce urla fara oprire. Masa era rece la ce se intampla, il ignora atat pe copil, cat si pe cei din jur. Rupism spaniol.
Atat am injurat-o pe mama copilului, de nici nu am sesizat cum s-a scurs timpul si a venit momentul imbarcarii. Ne mai desparteau doar 3 ore de Tenerife.
In scurt timp dupa ce mi-am indentificat locul, am trecut la somn. De aceasta data nu am reusit sa dorm decat o ora. Restul de 2 ore am vizionat filme pe laptop.
La aterizare am constatat ca geamantanul este si mai avariat decat era la Madrid. Dar asta este, am ajuns.
Odata iesiti din aeroport am dat de o caldura de 25 de grade. In 24 de ore am trecut de la – 10 grade la 25 grade. Sper ca nu voi resimti schimbarea de clima.
Acum ma duc la somn, ca maine este o zi lunga. in care pornim prin magazine.