Obiectiv ratat pentru Poli Timisoara

FC Brasov s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat-o pe FC Timisoara, cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Cristescu in minutul 90+3.



Partida a inceput cu gazdele in atac, dar fazele rand pe rand fara rezultat. In minutul 27, Taborda s-a accidentat si a fost inlocuit cu Pantilimon, care se va dovedi providential in poarta Timisoarei. Goga l-a pus la grea incercare pe Minca, in minutul 34, dar portarul Brasovului a reusit sa respinga sutul sau in bara.Inaintea finalului primei reprize, brasovenii nu au cedat si Cristescu a sutat puternic, dar Pantilimon a reusit sa retina.
Mitanul secund a debutat ca si primul, cu gazdele in atac. Ilyes a incercat un sut din 11 metri, dar PAntilimon a respind fara probleme. Dupa numai 7 minute acelasi Ilyes reuseste sa inscrie, insa golul este anulat, in mod eronat, pentru o presupusa pozitie de ofside."Stegarii" sunt din ce in ce mai insistenti si asediaza poarta Timisoarei. Pe rand Tames, Cristescu si Viveiros incearca sa il pacaleasca pe portarul advers, insa fara niciun rezultat. In ultimul minut de prelungire al meciului a aparut, in sfarsit si golul. Marian Cristescu a deschis scorul cu un sut la coltul scurt dupa o pasa a lui Vali Badea. Culmea ironiei este ca mijlocasul brasovean se afla in pozitie afara din joc.