Bio Fresh Timisoara

Bio Fresh Timisoara ofera un meniu ce raspunde in egala masura cerintelor nutritionale, alimentatiei sanatoase si placerilor gustative.



Toate preparatele se fac pe loc, in fata dumneavoastra, cu ingredient proaspete, condimente si mirodenii organice fara aditivi.
Fructele si legumele care sunt oferite sub forma de suc sunt stoarse la un aparat special ce nu utilizeaza centrifugarea si astfel pastreaza intacte toate vitaminele si enzimele.
La toate preparatele utilizam doar ulei de masline extravirgin, zahar din trestie nerafinat (sau miere), sare de mare neiodata, nerafinata si fara antiaglomeranti.
Combinatiile dintre ingrediente corespund celor mai noi studii legate de nutritie, compatibilitate si alimentatie echilibrata.
Spalam fructele, legumele si salatele cu apa ozonata, sterilizandu-le astfel prin acest procedeu ce omoara bacteriile, virusii, ciupercile si orice forma de paraziti.
Utilizam apa pura alcalina, aerul din incapere este ionizat, iar lumina "full spectrum" are o compozitie similara cu cea a soarelui.

Articol complet pe : BIO FRESH TIMISOARA