Ezoterisc Fest Timisoara noiembrie 2010

EzotericFest este un Festival Spiritual cu diverse sectiuni: Expozitie cu vanzare, Conferinte, Workshop, Demonstratii, Spectacole de Muzica si Dans care se desfasoara anual la Timisoara incepand din anul 2008 si reuneste toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare.



Evenimentul, ca sistem de desfasurare este o continuare a primelor 4 editii ale Festivalului Expozodiac (2004 - 2007 www.expozodiac.ro ). Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe si au ceva de oferit din punct de vedere social, comercial, medical, artistic, muzical si spiritual. Ii invitam pe toti cei interesati (expozanti, conferentiari, public, parteneri) sa ne contacteze.

EzotericFest este organizat de Asociatia de Metafizica Geea Life ( www.geealife.ro ) in colaborare cu Expo Timisoara International ( www.expotimisoara.ro ).

-- EzotericFest editia I-a: 16-19 octombrie 2008 (ed. de toamna)
-- EzotericFest editia II-a: 21-24 mai 2009 (ed. de primavara)
-- EzotericFest editia III-a: 19-22 noiembrie 2009 (ed. de toamna)
-- EzotericFest editia IV-a: 20-23 mai 2010 (ed. de primavara)
-- EzotericFest editia V-a: 11-14 noiembrie 2010 (ed. de toamna)

Expunerile, prelegerile, demonstratiile, conferintele si momentele ambientale (in fiecare seara au loc concerte) se vor desfasura in Sala Mare de Conferinte de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, microfon, videoproiector, ecran, calculator) si Sala Mica de Conferinte de la Etaj (70 locuri). Inscrierile pentru acestea este gratuita (conform sectiunii inscrieri) in limita locurilor disponibile (sunt alocate 40 de minute fiecarei prelegeri, urmata de 5 minute pauza) conform programului celor 2 sali si le vom accepta pina in 25 aprilie (prin completarea formularului de inscriere), urmand ca in luna mai sa facem trierea si sa definitivam programul.

Pentru inscrierile din cadrul Expozitie, se vor percepe fiecarui expozant taxe pentru
--- inchirierea spatiul expozitional (in standurile amenajate conform dotarilor si planului expozitiei) de la parterul si etajul Casei Tineretului (conform planului si tarifelor de la sectiunea Oferta Inscriere Expozitie) si
--- pentru buna desfasurare a evenimentului: atragerea publicului si partenerilor de afaceri prin publicitate, promovare, mediatizare, conferinte de presa, bannere, afise, invitatii, fluturasi si aparitia in catalogul program si pe pagina web oficiala. Expozantii vor oferi spre vanzare produse si servicii specifice tematicii EzotericFest pe parcursul celor 4 zile, in urma completarii Contractului si Regulamentului de Participare. Vizitatorii vor putea vizita standurile expozitiei si vor putea participa la toate sectiunile evenimentului (conferinte, demonstratii, concerte, videoproiectii, spectacole, consultatii, consiliere si alte oferte ale participantilor) prin achitarea biletului de intrare.

Detalii suplimentare la www.ezotericfest.ro