Cum faci burta la cumparaturi

Maine este ziua lui Sorin(micutul geniul programator de la timisoreni.ro) si m-am pornit prin mall sa caut de un cadou pe care sa-l oferim din partea colegiilor. M-am gandit ca o camasa ce se potriveste la blugi ar fi un cadou practic, mai ales ca obisnuieste sa poarte.


Din magazin in magazin, de la un etaj la altul, am cutreierat timp de trei ore tot centrul comercial.
Si mare mi-a fost mirarea cand am sesizat ca preturile au crescut fata de saptamana trecuta la camasi cu peste 30%. O explicatie ar fi ca spre jumatatea lui noiembrie cred ca vine Noaptea Reducerilor la Iulius Mall, motiv pentru care comerciantii isi iau masuri de precautie si umfla puternic preturile.
Pe cand eram pe punctul de a renunta, am gasit o camasa care mi-a atras atentia datorita modelului super cel avea. A fost momentul in care am simtit ca norocul este de partea mea. :)
Dar dupa 3 ore de umblat, m-a lovit o foame de ma facea sa nu mai gandesc limpede.
Din momentul in care am inceput sa gandesc cu stomacul a fost si mai rau.


Picioarele nu mai raspundeau comenzilor, indreptandu-se in graba spre Pizza Hut.
Nici nu am apucat sa ma asez si mi-am trezit cu meniul in mana. Si rasfoind cu agresivitate meniul, o voce de femeie se auzi parca in fundal cu recomandari despre oferta speciala la paste.
Fara sa reusesc sa parcurg toata oferta cu privirea, m-am decis instant cand am aflat ca se serveste in maxim 10 minute.
Trebuia sa-mi umplu cele 9 minute ramase cu ceva si am inceput sa citesc oferta.
Si prima fraza ce-mi atrage atentia a dat semnalul unei orgii culinare:
,,Comanda ospatarului ori de cate ori doresti, bauturi Pepsi la pahar si oricare din pastele de jos. Poti incerca toate retetele de paste, iar cand ai terminat primul fel, il poti comanda pe urmatorul si urmatorul si urmatorul...cu doar 19,9 lei''.
Foamea imi dadea frau liber fanteziilor culinare sau chiar asa e oferta?
Vine portia de paste si cer lamuriri ospataritei. Imi confirma ca aceasta e oferta si este valabila!
Pai in acest caz o vor astepta multe drumuri spre masa mea, gandeam eu cu stomacul :)))
Si termin prima portie si stomacul vroia sa profite in continuare de oferta. Comanda si a doua portie si ca prin farmec la numai 2 minute de cand au atins masa, pastele devin trecut.
Si vine si portia trei si golesc si un pahar de suc. Stomacul incearca sa ma lamureasca ca ar fi bine sa mai comand o tura, dar reusesc sa ma conving singur ca este seara si cureaua poate suferi in orice moment un accident din cauza burtii ce incerca sa-si faca loc.
Asa ca am reusit sa ma ridic de la masa cu greutatea si sa plec acasa, realizand pe drum ca de la cumparaturi poti face burta! :)))