Tura ciclista banateana “Verde pentru Biciclete” – 7 august 2010

Verde pentru Biciclete organizeaza sambata, 7 august 2010, cea de-a cincea tura ciclista banateana marca VpB.



Punctul de întalnire pentru plecarea in turA este Casa Verde pentru Biciclete (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), la ora 9:00. ii invitAm pe toTi amatorii mersului pe douA roTi sA ne InsoTeascA pe traseul: Casa Verde pentru Biciclete - str. Circumvalaţiunii - Centrul Bancar - Calea Lipovei - Dumbravita - Giarmata - Pischia - Rudicica - retur. Se recomanda ca bicicletele sa fie corespunzator echipate si, de asemenea, recomandam purtarea castii de protectie si/sau a vestei reflectorizante.
Inainte de plecarea in tura, cei care nu au deja numar de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii Verde pentru Biciclete. Tura este accesibila tuturor categoriilor de varsta. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. In timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum si de realimentare cu apa si mancare, dupa caz.
Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722 550 897, persoana de contact: Gratian Bolog, coordonator tura.
Scopul turelor cicliste banatene Verde pentru Biciclete este de a cunoaste imprejurimile verzi ale Timisoarei si de a petrece timp de calitate, bucurandu-ne de natura si de o plimbare pe bicicleta.
Verde pentru biciclete” este o miscare pentru pedalare sustinută de Fundatia Bega Timisoara, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, pressalert.ro, Agenda, Agenda.ro, Banatul Info.