Tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” – 24 iulie 2010

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 24 iulie 2010, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB.
Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa “Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), la ora 9:00.Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” - Politia Rutiera - Catedrala - Bd. V. Parvan - Str. Cluj - Spitalul Judetean - Bd. L. Rebreanu - sens giratoriu AEM - Calea Buziasului - Albina - Giroc - retur. Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 42 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.
Înainte de plecarea in tura ciclistă bănăţeană, organizatorii campaniei „Let’s Do It, Romania!” vor oferi tuturor bicicliştilor prezenţi informaţii privind instrucţiunile de cartare pe biciclete in Timiş. Aşadar, sunt aşteptaţi la Casa „Verde pentru Biciclete” atât cei care vor participa la tură, cât şi cei care doresc să se implice pe biciclete in campania „Let’s Do It, Romania!”
Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0722 550 897, persoană de contact: Graţian Bolog, coordonator tură.
Scopul turelor cicliste bănăţene “Verde pentru Biciclete” este de a cunoaşte împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Agenda, Agenda.ro, timisoreni.ro şi pressalert.ro.

Vă aşteptăm cu drag la o pedalare de weekend,
Echipa “Verde pentru Biciclete”
www.pedaleaza.ro
verde_pentru_biciclete@yahoo.com