Targul de mobila si accesorii - PROMOB 2010

Star Expo in colaborare cu IULIUS MALL Timisoara va invita sa vizitati expozitia cu vanzare PROMOB 2010, editia a IV-a, organizata in perioada 18 - 20 iunie, la demisolul si parterul hypermarketului. Standurile celor 20 de firme din Romania, in marea lor majoritate producatori, dar si comercianti, expun o multitudine de piese de mobilier clasic, colectii de avangarda, dar si mobilier rustic, sau mobilier antic, accesorii, in dorinaa de a oferi timisorenilor o paleta cat mai larga pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.



Pe parcursul celor trei zile vor putea fi admirate si achizitionate : bucatarii, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, sau vor putea fi executate pe loc proiecte, la solicitarea clientilor.

Pe perioada expozitiei – PRETURI PROMOTIONALE!

PROMOB 2010 reprezinta o adevarata manifestare artistica in industria mobilei, precum si o buna modalitate de prezentare a celor mai inedite si originale creatii.

“PROMOB 2010- MOBILA PENTRU CONFORTUL TAU”, 18 -20 IUNIE.