Zilele Leului

Daca e luna mai, in Timisoara sunt Zilele Leului!

Devenit deja o traditie, evenimentul Zilele Leului organizat de Mega Group - concesionar Peugeot pentru judetele Timis si Caras Severin - se va desfasura in perioada 15-16 mai 2010 in Piata Victoriei din Timisoara.
Astfel veti admira pe langa gama de autoturisme si autoutilitare Peugeot si noile modele recent lansate. Veti avea parte de foarte multe surprize… toate acestea sub patronajul Leului Pitou, amfitrionul evenimentului si personaj iubit de noi toti.
Din surprizele care va vor astepta in acest week-end la Zilele Leului se numara:
- Peugeot 308 CC - un coupe cabriolet cu un design elegant si modern in perfecta armonie cu dorintele dumneavoastra. Peugeot, inventatorul conceptului Coupe Cabriolet a adus modificari si adaptari periodice fara a pierde din vedere acele elemente esentiale ale spiritului unui CC.



308 CC reprezinta dovada vie a acestor evolutii: linii elegante si îndraznete, motorizari performante, o tinuta de drum exceptionala si mult, foarte mult ... stil.
- prezentarea pentru prima data a modelului Peugeot 5008 – un MPV compact si spatios, ingenios si practic, gandit pentru a se adapta stilului de viata al fiecaruia
- prezentarea noului model Peugeot 3008 – primul crossover de la Peugeot, dotat cu echipamente inovatoare care optimizeaza siguranta pasagerilor si sporesc placerea la volan.

De la eveniment nu vor lipsi vedetele deja consacrate ale marcii: irezistibilul 206+, continuatorul a ceea ce a fost legenda Peugeot 206, modelul Peugeot 207 devenit lider pe piata segmentului B din Europa cu peste 1.5 milioane de unitati vandute, Peugeot 308 in varianta hatchback si break, precum si rafinatul Peugeot 407, in diverse nivele de dotare si motorizari!
De asemenea veti putea noul Peugeot Partner in varianta combi - o solutie ingenioasa care combina modularitatea cu placerea de a calatori .
Gama de autovehicule utilitare va asteapta sub deviza deja cunoscuta : De la Profesionisti, pentru Profesionisti : Peugeot Partner furgon, Peugeot Expert si Peugeot Boxer – perfect adaptabile oricarei afaceri.
Surprizele insa nu se opresc aici: discounturi si oferte speciale, participarea la Programul de Casare, finantari cu avans 0, livrare imediata din stoc – toate acestea reprezinta argumente convingatoare pentru a fi alaturi de noi pe tot parcursul evenimentului Zilele Leului!