Expo Fashion Vest - editia 7

Expo Vest Fashion -> 5-9 mai 2010, parcarea Billa din str. Gh. Lazar/Circumvalatiunii



“Vest Fashion”, un brand la a cărui consacrare s-a muncit mult, prezintă prin cei cca 60 de expozanţi articole ce pot interesa pe toţi cei ce doresc înoirea garderobei de primavară-vară şi nu numai. Firme cunoscute publicului din multiple prezenţe în expoziţiile noastre se adaptează necesităţilor de moment ale vizitatorilor aducând nu doar ceea ce se poartă, dar mai ales cerând preţuri care se şi pot plăţi. Sunt de admirat toate aceste firme mici care fac “echilibristică” fără a cădea nu de pe o imaginară bârnă, ci în ridicolul unor mărfuri de slabă calitate, cu preţuri neadevcvate. Ele vin în expoziţie cu exact ce ne trebuie: produse frumoase ieftine şi bune. Dntre ecestea amintim: îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, marochinărie, lenjerie intimă, costume de baie, gablonţuri, accesorii pentru casă, etc.

Trebuie să nu uităm că suntem într-un târg şi atmosfera va fi ca atare: la deschidere manechinele încântătoare vor prezenta ţinute din standuri, lucru ce se va repeta într-o altă configuraţie sâmbătă.

Tombolele “instant” şi cea din final sunt alte momente aşteptate, iar micile delicii culinare vor completa paleta atracţiilor de la “Vest Fashion”.

Ne bucură că în expoziţii întâlnim foarte multă lume tânără, multi copii însoţiţi de părinţi sau bunici, se găsesc pentru ei nu doar obiecte de vestimentaţie dar şi dulciuri şi jucării diverse.

Dar nu toti copii au aşa şanse de a avea dragostea şi grija celor dragi revarsată asupra lor. Pentru cei mai puţin favorizaţi punem în practică un demers comun Primaria Timişoara (cantina de ajutor social) -Expo Timişoara International de a colecta fonduri pentru pachete de 1 iunie dedicate acestor copii sugestiv intitulat:

“Ajută şi tu copii săracilor din Timişoara să poată zâmbi de Ziua Copiilor”

Este un demers pe care nu-l vom face unicat ci-l vom permanentiza pe cât mai mult timp posibil, sensibilizând opinia publică pentru acte caritabile.

În această atmosferă primavaratecă ne vom derula târgul cu convingerea că oferta de produse la un loc cu programele adiacente ale organizatorilor se vor armoniza cu aşteptările vizitatorilor pe care -I invităm conform unei devize mai vechi “cumpăraţi cu drag pentru cei dragi”

Vest fashion, ediţia a VII a va proba cu siguranţă încă o dată că asocierea sub aceeaşi ”cupola” a expozanţilor, furnizorilor de servicii, a organizatorilor va da iarăşi viaţa sloganului Expo Timişoara Internaţional