Programul lui ELBA Timisoara in play-off

Ultima etapa din Divizia A de baschet masculin a stabilit si ierarhia finala. Dupa meciul castigat la masa verde 20-0 cu U Craiova, U Mobitelco Cluj a incheiat sezonul regulat pe prima treapta a podiumului, cu 55 de puncte, unul mai mult decat Gaz Metan Medias si Asesoft Ploiesti.
Seria de sapte victorii consecutive a Elbei s-a oprit exact in ultima etapa. Baietii lui Dragan Petricevic au cedat la Oradea, 66-69, iar victoria lui CSU Sibiu la Pitesti le-a adus ardelenilor mult-disputatul loc patru, astfel ca Elba porneste, cel putin pe hartie cu sansa a doua in sfertul impotriva Sibiului.
BC Arges Pitesti, Steaua si BC Mures Tg-Mures au prins ultimele locuri de play-off.
Astfel, conform clasamentului intern la finalul sezonului regulat se cunoaste si configuratia meciurilor din sferturile de finala, dar si programul viitor din fazele superioare. Se va juca in sistemul "cel mai bun din 3 meciuri", iar in finala "primul la 4".
Play-off, sferturile de finala
U Mobitelco - Mures Tg-Mures
Gaz Metan Medias - Steaua
Asesoft Ploiesti - BC Arges Pitesti
CSU Sibiu - BCM Elba
Play-off, sferturi - BCM Elba
16 aprilie - CSU Sibiu - BCM Elba Timisoara
17 aprilie - CSU Sibiu - BCM Elba Timisoara
20 aprilie - BCM Elba Timisoara - CSU Sibiu
21 aprilie - BCM Elba Timisoara - CSU Sibiu
24 aprilie - CSU Sibiu - BCM Elba Timisoara
Pana la startul primului joc cu CSU Sibiu, Elba va lupta in weekend pentru un loc in finala Cupei Romaniei. Leii din Banat intalnesc vineri in prima semifinala pe CS Otopeni, iar Gaz Metan Medias va juca impotriva detinatoarei trofeului, Asesoft Ploiesti. Finalele se vor juca sambata. Turneul final-four al Cupei Romaniei va fi gazduit de Sibiu.