Poli Timisoara 1-1 CFR Cluj

CFR Cluj a ratat la limita o victorie care ar fi dus-o la sase puncte de urmaritoarea Steaua. Alexa a marcat pentru 1-1 in al optulea minut de prelungire al unei partide cu final dramatic, si a salvat un punct pentru Timisoara. Egalarea a fost facilitata de faptul ca arbitrul Augustus Constantin l-a eliminat pe portarul clujean Nuno Claro pe final, fortand intrarea fundasului Cadu intre buturi.



CFR a deschis scorul in minutul 56, dupa o faza confuza. Mijlocasul Gabi Muresan a sutat puternic de la 40 de metri, iar mingea a fost deviata pana la Deac, care l-a depasit pe Taborda si a inscris dintr-un unghi foarte incomod.
Partida s-a animat pe final, in minutul 89, cand Nuno Claro a devenit al doilea portar eliminat luni in Liga 1, dupa Silviu Lung Jr. Cadu l-a inlocuit in poarta si a facut minuni la suturile trimise de jucatorii timisoreni. Totusi, n-a mai putut face nimic la capul lui Alexa, trimis direct la vinclu in minutul 90+8, iar partida se incheie 1-1.



56 de puncte a strans CFR Cluj dupa 28 de etape si ramane lider la patru puncte de Steaua, echipa care are un program infernal in ultimele etape. Timisoara este la cinci puncte in spatele liderului si pare sa mai aiba sanse mici de a lua titlul, intrucat vor intalni atat Steaua cat si Dinamo in deplasare.