Pescari adevarati

Adi Rujoni si Adi Chirițoiu, doi dintre membrii asociatiei Banatul din Timisoara au avut o initiativa de toata lauda. Cunoscuti ca si rujjuman si adikiri pe forumul asociatiei Banatul, cei doi si-au propus sa populeze raul Bega pe raza orasului Timisoara cu puiet de crap cumparat din bani personali.
Initiativa admirabila a celor doi pescari a creat un impact foarte buternic pe forumul pescarilor banateni si astfel li s-au mai alaturat inca 32 colegi de breasla, din banii satransi urmand sa cumpere de la Ferma Ineu puiet de crap intre 30 si 40g. Impresionati de initiativa pescarilor, administratorii fermei au donat inca 25kg de puiet, fapt pentru care ii felicit si le multumesc.



Initiativa membrilor Banatul s-a finalizat pe data de 7 aprilie prin popularea cu aproximativ 4000 de puieti de crap a raului Bega pe portiunea din centrul Timisoarei, totul in conditi legale, sub asistenta reprezentantilor ANPA Timis.
Laudabila si de apreciat aceasta actiune a pescarilor timisoreni, care sper, la fel ca si ei, ca va trezi mai mult respect fata de natura si fata de bunastarea apelor in randul celor care pana acum au fost nepasatori.

Sursa: Ghid Pescuit