Pedalarea de Primavara - un succes cu rasunet

Sambata de dimineata biciclistii si au facut simtita prezenta in trafic. Cu toti se indreptau spre Parcarea Timco, loc de unde avea sa se dea startul la ora 11:00 in Pedalarea de Primavara.



Inainte de plecarea pe traseu, 230 de angajati ai firmei Bega Grup au primit biciclete pentru a se deplasa cu ele la servici, ajutand astfel la reducerea poluarii din Timisoara. Este un gest de apreciat, avand in vedere faptul ca numarul de masini din oras este intr-o continua crestere.
Asistati de Politia Rutiera circa 1000 de biciclisti si-au inceput pedalarea pe strazile din Timisoara. Nici macar timpul ploios nu a putut sta in calea lor. Inarmati cu fluiere si sunerii, coloana s-a facut auzita prin toata Timisoara. Este felul in care s-a decis atragerea atentie pentru autoritatiile locale la doleantele biciclistilor.
Coloana a fost urmarita cu admiratie de persoanele aflate de trotuare, lucru care aduce satisfactie sufleteasca pentru fenomenul Verde pentru Biciclete.
Actiunea de astazi este una din multele care vor urma, avand in vedere ca in momentul de fata s-au distribuit aproximativ 7000 de placute cu numere pentru biciclisti.

Avem un tel si pedalam pentru el!