Duster a deschis portile si la Timisoara


Duster, cea mai noua realizare a marcii Dacia, s-a lansat joi si la Timisoara, dupa ce, in luna martie, modelul a fost prezentat in premiera in Romania, la Bucuresti. Gazda evenimentului de astazi a fost Auto Europa, concesionarul Dacia - Renault - Nissan din vestul tarii.
Momentul festiv – la care au luat parte jurnalisti, colaboratori ai dealer-ului auto si autoritati locale – a fost preambulul pentru "Operatiunea Porti Deschise", care are loc in acest weekend in showroom-uri Dacia din patru orase.
Patru modele Duster pot fi castigate de vizitatori la "Jocul cheii", iar o alta masina isi va gasi proprietarul in urma unei tombole. Pentru "Jocul cheii", au fost distribuite (prin presa si la dealeri) 500.000 de pliante care contin cate o cheie.
Cei care reusesc sa porneasca, cu cheia atasata de pliant, autovehiculele expuse in showroom-uri devin proprietarii masinilor respective. Cei care nu au avut succes la "Jocul cheii" participa la o tombola, in urma careia pot castiga un alt Duster.
Participarea la concursul "Jocul cheii" si la tombola este posibila de maine si pana in 18 aprilie, intre orele 9–19, la Auto Europa (strada Miresei nr. 1, Timisoara).