Premierea Câștigătorilor Concursului Foto “Luminile Iernii”

LSFETc are onoarea de a vă invita mâine, 12.03.2010, la ora 17:00 in sediu Sinpro Timișoara (Calea Torontalului, nr. 40), la festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Foto “Luminile Iernii”.
Acest concurs s-a desfășurat în perioada 23.11.2009 – 19.02.2010 și s-a adresat studentilor fotografi. Sarcina participanților a fost de a surprinde în fotografii propria lor viziune asupra iernii. Au avut loc și expoziții foto incepând din data de 21 februarie in Cladirea Electro a Universității Politehnica Timișoara, in Universitatea de Vest cu sprijinul OSUT, in Iulius Mall Timișoara și la sediul Sinpro Timișoara, loc unde mai pot fi admirate fotografiile până in 14 martie.
Scopul proiectului “Luminile Iernii” a fost acela de a oferi studenților pasionați de fotografie prilejul de a-și dovedi talentul și, în același timp, aceștia au avut posibilitatea de a concura cu alți fotografi amatori sau semi-profesioniști. Au intrat în competiție aproximativ 50 de participanți, studenți din centrele universitare timișorene. Fiecare participant a intrat în concurs cu un număr de 3 poze, iar expozițiile au înfățișat cele mai bune 30 de lucrări alese de specialiști din domeniu.

Concursul și expozițiile foto „Luminile Iernii” au fost realizate de către LSFETc cu sprijinul www.foto-video.ro, singurul magazin foto profesional din Timișoara, proprietate a Sinpro Plus S.R.L. - Nikon GOLD Partner. In acelasi timp, au fost implicați alți parteneri precum FrameworX România, Iulius Mall, Facultatea ETc, OSUT, Susținem Art, Fundația Rubin și partenerii media : 24-FUN, Timisoreni.ro, Timiș online.
Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații -LSFETc- este o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 1993, de către studenții de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica din Timișoara. LSFETc este membru fondator al COSPOL (Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnica) și ANOSR (Alianța Naționala a Organizațiilor Studențești din România). LSFETc are ca scop principal reprezentarea studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, atât la nivelul întregii Universități, cât și la nivel local și național. Acțiunile și demersurile acestei organizații sunt menite să îmbunătățească mediul academic, social și profesional al studenților pe care îi reprezintă.

Vă așteptăm,
Neamciuc Flavius-Lucian
Coordonator “Luminile iernii”
0745 79 51 81 | flavius_lucian1071@yahoo.com
liga@etc.upt.ro
www.LSFETc.ro