Poli Timisoara 0-0 Unirea Urziceni

Poli Timisoara - Unirea Urziceni , o remiza decisa de gafele arbitrului

Ultimul meci al etapei jucat la Timisoara, urma sa hotareasca clasamentul la partea superioara.
In prezenta a peste 15000 de spectatori, cele doua echipe combatante pornesc meciul cu gandul la victorie si numai dupa doua minute oaspetii il intind serios pe Taborta, dupa un sut la firul ierbii pe coltul lung.
Poli replica imediat prin sutul lui Bourceanu, prins de portarul oaspete. Meciul devine mai lejer, dar cu Poli pe atac, dar fara a reusi golul.
Repriza secunda debuteaza cu multe greseli de ambele tabere, cu mingi pierdute la centru terenului si cu pase fara directie.
Cu toate acestea, timisorenii continua sa domine la fazele de poarta, care incep sa se intensifice.
Si dupa jumatatea reprizei secunde, arbitru central se evidentiaza cu doua mari greseli, cate una de fiecare parte.
Prima a fost la interventia lui Taborta, care iese pe o minge aruncata in careul propriu si loveste cu piciorul pe Onofras de la oaspeti. Este o faza de 11 metri si de cartonas.
Greseala de la cealalta poarta a fost in momentul in care, in careul oaspetilor, un jucator de la Urziceni joaca mingea cu mana, tusierul ridica fanionul pentru lovitura de pedeapsa, dar coboara bratul in momentul urmator, in care i se transmite acest lucru in casca.
Publicul devine vulcanic, incurajand echipa gazda pentru moral, ca jucatorii sa treca peste greseala arbitrului central.
Poli continua ofensiva si reuseste sa-si creeze peste cinci faze de gol, in mai putin de zece minute de joc.
Ultima faza a meciului consemneaza o noua ratare pentru timisoreni, dupa o centrare din lovitura libera.
Dupa acest rezultat, Poli Timisoara are 36 de puncte, ocupand pozitia 5, la diferenta de numai trei puncte de liderul CFR Cluj.