Oare si fetele se gandesc la sex sau numai baietii sunt mai perversi?

Eu fiind un baiat, aproape tot timpul ma gandesc la sex. Oare si fetele se gandesc la sex sau numai baietii sunt mai perversi ?
Va multumesc !!!

Raspuns: Cred ca este cazul sa lamurim cateva aspecte importante, inainte de a incerca un raspuns la intrebarea ta.

Ceea ce spui la inceput ("Eu fiind baiat, aproape tot timpul ma gandesc la sex.") lasa de inteles ca faci o legatura intre a fi baiat si a te gandi "aproape tot timpul" la sex. Faptul ca TU te gandesti "aproape tot timpul" la sex este o situatie particulara si nu are nimic de a face cu apartenenta la sexul masculin. Sunt multi baieti care se gandesc "aproape tot timpul" la altele, cum ar fi sportul sau computerele. Activitatea sexuala este un subiect destul de interesant in perioada de tinerete (cand esti "baiat") sau in perioada de maturitate (cand esti "barbat") dar nu toti baietii (si nu toti barbatii) considera ca merita "aproape tot timpul" lor.

Ceea ce spui mai departe ("si fetele se gandesc") lasa impresia ca ai putea "baga in aceeasi oala" toate fetele si ai putea spune "fetelor le place asta" sau "fetelor nu le place asta". Acest mod de a gandi este cat se poate de gresit. NU exista "fata standard" (sau "femeie standard"), exista fete (femei) si fiecare dintre ele are o personalitate data de educatie, cultura, anturaj, mediu, credinte, etc. si fiecare fata (femeie) va gandi si actiona conform acestei personalitati. A privi fetele (sau femeile) ca pe o "turma" este cat se poate de lipsit de respect.

Folosesti notiunea de "pervers" ("baietii sunt mai perversi") si cred ca ar trebui sa fii ceva mai retinut in acest sens. "Pervers" inseamna o persoana inclinata catre gandire sau actiune imorala, o persoana care deviaza de la normal. Sunt o multime de baieti (si de fete) care gandesc si actioneaza in viata sexuala (si nu numai) fara cea mai mica urma de perversitate. Iubirea si exprimarea iubirii prin intimitatea fizica nu sunt perverse. Dorinta si placerea sexuala nu au nimic pervers in ele decat in masura in care le vrei astfel.

O scurta concluzie : nu suntem o "turma perversa", suntem personalitati diverse, cu exprimari care depind de educatie primita, de cultura dobandita, de mediul din care venim si/sau in care traim, de convingerile si credintele noastre. Daca vrei sa stii ce gandeste sau ce isi doreste o persoana este bine sa discuti cu ea, fara sa o "etichetezi" si fara sa o judeci "la gramada".
Bineinteles, multa lume se gandeste la sex intr-un moment sau altul al vietii, sexul fiind o latura extrem de importanta a vietii. Dar este cat se poate de recomandat sa intelegi unicitatea fiecaruia dintre noi, in ceea ce gandim, in ceea ce dorim, in ceea ce facem in viata sexuala.

Si acum raspunsul la intrebarea ta : nu stiu ! Daca cumva te-ai asteptat sa iti dau, plat si sec, ceva de genul rezultatelor unui sondaj in ceea ce priveste "la ce se gandesc fetele aproape tot timpul" sau "daca fetele se gandesc aproape tot timpul la sex" sa stii ca ai gresit - nu am asa ceva. Iar experienta de viata, a mea si a prietenilor mei, nu cuprinde nici pe departe atata informatie cat sa ne permita sa spunem ceva despre "gandurile fetelor" (sau "gandurile femeilor").
Dar din experienta noastra iti pot spune ca daca te intereseaza ce ii place sau ce isi doreste fata (sau mai tarziu, o femeia) de langa tine trebuie sa iti petreci "aproape tot timpul" gandindu-te la ea, stand de vorba cu ea, incercand sa o intelegi cat mai bine.

Prezervativ