Elba primeste vizita liderului

Meci de maxima incarcatura pentru Elba in weekend. La Timisoara vine liderul, Gaz Metan Medias, iar timisorenii au nevoie de o victorie pentru a-si asigura locul in play-off.
Antrenorul Leilor din Banat crede ca cele patru victorii consecutive, revenirea lui Rade Dzambic dupa mai bine de doua saptamani de accidentare si dorinta jucatorilor de a se califica din nou in play-off pot fi avantajele timisorenilor in disputa cu liderul.
Petricevic nu va putea miza pe pivotul Bojan Grubisic, care s-a accidentat la spate la antrenamentul de joi. Totusi, medicul echipei incearca sa il refaca pe sarb pentru ca acesta sa fie totusi prezent pe parchet cu Mediasul.
In schimb, tehnicianul Leilor din Banat stie ca elevii sai se pot auto-depasi din nou, la fel ca in victoria cu Asesoft din ianuarie.
Antrenorul alb-violetilor le cere fanilor sa fie in numar mare la meci si sa incurajeze permanent echipa pentru a putea obtine a cincea victorie consecutiva.
Meciul dintre BCM Elba Timisoara si Gaz Metan Medias va avea loc duminica, de la ora 17:00 la sala Constantin Jude. Intrarea va fi libera!