4 Tuning Days 2010

Cel mai mare salon anual de tuning, racing, car-audio si multimedia isi deschide portile pentru a 5-a oara, iar surprizele se tin lant. Premiere nationale si interionale, plus absolut toate noutatile din domeniul auto sunt in continuare nelipsite la 4 Tuning Days!
Editia din acest an, organizata sub egida A.R.T.A, se va desfasura in perioada 13-14 martie, in Cupola centrala din cadrul complexului expozitional Romexpo.
Peste 100 de firme de profil vor fi prezente la eveniment, iar mai mult de 150 de masini tunate se vor intrece in maiestrie cat priveste modificarile tehnice, styling interior, exterior si car-audio la intalnirea cu cei peste 50.000 de vizitatori asteptati sa treaca pragul expozitiei.
4 Tuning DAYS va reuni, de asemenea, cluburile pasionatilor de tuning din intreaga tara, elita artistilor de airbrush din Romania si hostesse lipsite de inhibitii, plus debutul primelor etape din Campionatul de Drift, Tuning si Car-Audio. Peste 30 de piloti isi vor disputa titlul de campioni ai primei etape de drift, restul cupelor urmand a fi impartite intre cei mai talentati tuneri de styling, performante si car-audio. Nu rata deschiderea sezonului 2010, alte 1000 de motive te asteapta la fata locului!

Program:

Sambata 13 Martie – intre orele 10 – 20
Duminica 14 Martie – intre orele 10 – 20

Pret bilet:

20 LEI/ persoana, o singura intrare
Copii sub 12 ani au intrarea libera insotiti de parinti