Petreceri de Vis

Petreceri de Vis Arad

Expo Arad International debuteaza in 2010 cu organizarea celui mai mare eveniment specializat in organizare de nunti, botezuri si aniversari din vestul tarii - targul Petreceri de Vis. Evenimentul se va desfasura in intervalul 5-7 februarie, unde vor fi prezente peste 60 de firme de profil din tara si din strainatate.
Firmele participante vor expune, in cele doua pavilioane, ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa, costume pentru miri, accesorii, rochii de seara, buchete de mireasa si decoratiuni florale. Tot in cadrul targului, agentiile full service, cofetariile si laboratoarele de specialitate, studiourile foto... isi vor arata maestria in amenajarea spatiilor, in conceperea celor mai originale invitatii si albume sau fabricarea celor mai delicioase prajituri si torturi.
"Oferta expozitionala va fi completata de firme de sonorizare, locatii si corturi pentru nunti, limuzine, marturii, pantofi, servicii de catering si agentii de turism care au pregatit variate oferte pentru voiajul de nunta. Fiecare eveniment trebuie sa reprezinte un moment special, de aceea expozantii propun vizitatorilor pachete promotionale pentru toate buzunarele, transformand astfel petrecerea mult visata in realitate", ne explica Gabriela Bora, manager de proiect.
Prezentari de moda, concerte si degustari
Pentru a crea o atmosfera cu adevarat unica, organizatorii au pregatit vizitatorilor trei zile de spectacol si fast. Vineri, de la ora 11 are loc deschiderea oficiala a targului, iar spre seara, de la ora 17 organizatorii ne-au pregatit un spectacol cvartet de coarde urmat de recitalul live Daniel’s Band. Designer-ul Oana Seran isi va prezenta colectia de rochii de seara, incepand cu ora 18.30, iar prima zi a targului se va incheia cu "dansul mirilor". Sambata de la ora 15 aradenii interesati pot urmari demonstratii inedite de cocktail-uri, de la 15.30 dans de societate cu dansatorii de la Ballroom Dance. Gabi Gheorghe si formatia Rapsodia va sustine un recital live de la ora 16, urmand mai apoi prezentare costume de miri Cozacone, prezentare rochii mireasa Sposa Toscana, coafura si machiaj pentru mirese, prezentare rochii de mireasa si de seara de la Salonul Angelo si din colectia Oanei Seran. Atmosfera va fi intretinuta de recitalul trupei Quaternion.
Ultima zi de targ va incepe la ora 12 cu o noi demonstratii de cocktail-uri, dans de societate, recitaluri live dar si un show cu ursitoare pentru botez.
Transportul la targ este asigurat gratuit de Expo Arad international cu plecare de la Podgoria. Biletul de intrare costa 2 lei.