Cursuri formare profesionala

Curs MANAGER PROIECT si EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE
Cursurile se organizeaza in perioada 25.11. – 29.11.2009 (Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene) si in perioada 18.01. - 24.01.2009 (Manager proiect) in Timisoara – Hotel Boavista***.

Sunteti preocupati si in 2010 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!
INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene ,
Va invita sa participati la cursurile de MANAGER PROIECT si EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE

CURSURILE sunt AUTORIZATE DE MINISTERUL MUNCII, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000

„MANAGER PROIECT" cod COR 241919 si „EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE" cod COR 241948
Lectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.
Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.
Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.
Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.
IMPORTANT!!! Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.
Programa propusa de INTRATEST se desfasoara in doua etape:
1) Manager proiect
2) Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (60 h + 24 h).
Cursul MANAGER PROIECT are un numar de 60 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea):
Stabilirea scopului proiectului
Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului
Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
Managementul riscurilor
Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului
Managementul calitatii proiectului

Cursul Manager proiect se continua cu Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, tematica ce va raspunde urmatoarelor intrebari:
Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?
Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?
Cum completam o cerere de finantare?
Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?
Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului, se vor prezenta Exemple de buna practica.

Taxa de instruire este de 2399 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).
Cursurile se organizeaza in perioada 25.11. – 29.11.2009 (Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene) si in perioada 18.01. - 24.01.2009 (Manager proiect) in Timisoara – Hotel Boavista***.
Se pot asigura si servicii de cazare la pretul de 360 RON/noapte (single) si 265 RON/noapte/loc (double) – pensiune completa (TVA inclus). Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.
Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tarifele de 1499 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000) Manager proiect, respectiv 1299 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000) Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene.
In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 0256.444.054, 0721.424.322 (persoana de contact GABRIELA PUSKAS - Timisoara).
Reducere 15% pentru cei care se inscriu la ambele cursuri.

Detalii pe www.intratest.ro , telefonic la: 0256/444054 , 0721.424.322

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursul "Expert achizitii publice" trateaza problema achizitiilor publice organizate de autoritatile
contractante, astfel incat participarea la licitatie sa nu mai fie o problema pentru compania dvs. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale.

Training-ul se va desfasura in perioada 02.12. – 06.12.2009 la Timisoara, in incinta Aeroportului
International Traian Vuia.

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde: introducere si principii
generale; tipuri de contracte de achizitii publice; autoritatlie contractante, domeniile de aplicare si exceptiile; calendarul achizitiilor publice si programul anual de achizitii publice; estimarea valorii contractelor de achizitii publice; caietul de sarcini si termene de solicitare a clarificarilor; reguli de participare la procedura de atribuire; publicarea anunturilor; reguli speciale de transparenta, de comunicare si transmitere a datelor si de evitare a conflictelor de interese; licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv; negocierea cu/fara publicarea prealabila a unui anunt de participare; cererea de oferta si concursul de solutii; sistemul electronic de achizitii publice (www.e-licitatie.ro); atribuirea contractelor de achizitii publice; oferte alternative; subcontractantii;
criterii de calificare si selectie: situatia financiara a ofertantului, capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, situatia economico-financiara, capacitatea tehnica, standarde de asigurare a calitatii, criteriul de atribuire a contractelor de achizitii publice; stabilirea ofertei castigatoare si informarea candidatilor; incheierea contractelor de achizitie publica; anularea aplicarii procedurii de atribuire; contractele de concesiune si contractele sectoriale in activitat i relevante; solutionarea contestatiilor; Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, cai de atac impotriva deciziilor C.N.S.C.; solutionarea litigiilor in instanta; contraventii si sanctiuni.
Cunoscand bine toate aceste detalii veti organiza mai bine procedura de achizitia publica, iar birocratica procedura de atribuire a contractelor va deveni mai prietenoasa.

Detalii pe www.intratest.ro> , telefonic la: 0721.424.322

Lectori: jr. Dragan Florentina – expert cu vasta experinta in domeniul achizitiilor publice.

Tariful de participare este de 1399 RON/cursant. In cazul in care doriti si servicii de cazare la Hotel Boavista***, acestea se pot asigura la tariful de 360 RON/noapte (single) si 265 RON/noapte/loc (double) – pensiune completa (TVA inclus). Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.
Pentru inscriere la curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 0256.444.054,
0721.424.322 (persoana de contact GABRIELA PUSKAS - Timisoara)