Electrostimulare cu MEB 18OOO

Electrostimulare cu MEB 18OOO

Tehnologia avansata continua sa fie folosita din ce in ce mai mult atat in clinici de frumusete, fizioterapie, masaj.

MEB 18OOO prin Dermocenter Timisoara

Micro current/electrostimulare/Bio Light/Unde microgalvanice

Combinatie de 4 tehnologii actuale concepute special pentru solutionarea tuturor cerintelor si problemelor dumnavoastra.

1.UNDE DE MICRO CURENT

Programe speciale pentru tratamente de lifting facial,tonifiere, fermitate si stimulare limfatica. Tratare cu success a:

Barbiei duble, lasate

Musculatura lasata

Obrajilor cazuti

Ridurilor de pe gat

Ridurilor din jurul nasului si a ochilor

Cearcanelor, pungilor de sub ochi, pleoapelor umflate

Activitatii deficitare a celulelor si a tesutului membranos.


2.ESM ELECTOSTIMULARE MUSCULARA.

Proiectat stiintific pentru a face efectiv si intr-un timp foarte scurt muschii sa lucreze, avand ca efecte: slabire generala, tratarea celulitei, inductie limfatica, liftingul, fermitatea sanilor si tonusul muscular.

La un exercitiu fizic normal, creierul trimite impulsuri catre muschii care sunt folositi, cauzand contractarea lor voluntara.

Aparatul MEB 18000 prin ESM imita creierul, trimitand impulsuri electrice muschilor selectati, provocand contractii urmate de relaxari. Efectul acestei stimulari este tonifierea muschilor la fel ca la un exercitiu obisnuit, fara a mai solicita spatele, genunchii,gatul, si alte articulatii.

Pe langa efectele cosmetice de tratare, ingrijire si tonifiere a corpului ESM ajuta la eliminarea toxinelor, imbunatatirea circulatiei, eliminarea stresului si diconfortului cauzat de muschii suprasolicitati contribuind la o relaxare generala.

MEB 18000 PRIN ELECTROSTIMULARE OFERA URMATOARELE TRATAMENTE:

Slabire localizata- abdomen, fese

Lifting – fata, sani, fese

Tratament contra celulitei

Tonifiere si marire masa musculara

Atenuarea si eliminarea durerii in diferite zone ale corpului.

Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa

Subtiere talie, solduri, pulpe

Slabire generala

Masaj

Imbunatatirea circulatiei periferice.

3.RAZA BIO LIGHT CU 4 CULORI.TRATAMENT PRIN FOTOTERAPIE.

Acest tratament mareste proliferarea colagenului sic ea celulara.

Exista receptori foto la nivel molecular-celular, care odata declansati activeaza un numar de reactii biologice: sinteza DNA/RNA, care duce la marirea sintezei de colagenului, proteinelor si la marirea proliferarii celulelor. Rezultalul este o regenerare rapida, o normalizare si o insanatosire a tesutului cellular deteriorat. In esenta lumina este un declansator pentru restructurarea metabolismului cellular. Fiecare culoare actionaeaza pentru o anumita afectiune asigurand fototerapie totala clientilor.

Rosu 635nm- stimuleaza productia de colagen, reducerea ridurilor, celulitei si vergeturilor

Albastru 472nm- trateaza aceea si calmeaza iritatiile pielii

Verde 520nm- tratament in pigmentarea pielii, eliminarea semnelor de imbatranire a pielii, hiperpigmentarea pielii.

Galben 590nm- reantinereste textura pielii, stimuleaza sistemul nervos si limfatic.

4.UNDELE MICROGALVANICE

Folosite intratmente faciale si corporale stimuleaza sinteza de colagen si regenerarea membranei celulare avand effect de intinerire a pielii vizibil dupa doua sedinte. Asigura reducerea ridurilor adanci si a ridurilor de expresie, efecte vizibile in tratamentul acneei si pigmentarii pielii.

Aparatul MEB 18000 se bazeaza pe principiul curentilor galvanici si are o functionare optima folosit cu cremele DERMVIDUALS care contin substante active si ingredienti de top in industria anti-aging. Curenti galvanici de intensitate slaba ajustabila permit penetrarea substantelor active si ingredientilor cu 70% mai adanc in piele si refacerea barierei de protectie naturale a pielii in profunzime. Recomandam folosirea lor in tratamentele de ingrijire faciala, corporala, capilara cu cremele dermatocosmetice DERMVIDUALS deoarece face posibila obtinerea unor rezultate net superioare celor obtinute prin tratamente cosmetice traditionale.

Pentru mai multe detalii accesati www.dermocenter.ro